Μπάντοβιτς: Πρώτος στόχος η παραμονή

Τους στόχους της Κέρκυρας στο υπόλοιπο της εφετινής περιόδου οριοθέτησε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο νέος τεχνικός των Φαιάκων υπογράμμισε μεταξύ άλλων, πως ήταν ξαφνική η συμφωνία του με τη διοίκηση των νεοφώτιστων, ενώ συμπλήρωσε πως δεν μπορούν να αλλάξουν άμεσα αρκετά πράγματα στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Ο Μπάντοβιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra».

Αρχικά, ο Μπάντοβιτς τόνισε για την έναρξη της συνεργασίας του με την Κέρκυρα: «Ήρθε λίγο ξαφνικά. Μιλήσαμε μου άρεσαν κάποια πράγματα και αποφάσισα να έρθω. Είχα περάσει ένα διάστημα στην Κέρκυρα σαν βοηθός προπονητής. Θα συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι που έρχεται, όσο καλύτερα γίνεται. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, και η ομάδα θα πρέπει να έχει διάρκεια και σωστή οργάνωση, αυτό θα προσπαθήσουμε περάσουμε στις προπονήσεις μας. Αμέσως δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Θα βάλουμε κάποιες προτεραιότητες και θα δούμε στο μέλλον πως θα έρθουν τα πράγματα».

Επίσης, συμπλήρωσε για τους στόχους της ομάδας του: «Στόχος μας είναι η παραμονή και μόνο αυτή. Είναι δύσκολο αλλά δεν είναι αδύνατο. Θα βοηθήσει να είμαστε ομάδα και όλα τα άλλα θα είναι εύκολα. Ο δρόμος είναι μεγάλος υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια και όλα είναι δύσκολα».

Τέλος, ο Μπάντοβιτς αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον πάγκο του Ολυμπιακού: «Στην καριέρα μου δεν θα βοηθήσει η περίοδος που ήμουν πρώτος προπονητής, αλλά όλα τα χρόνια που ήμουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Είναι μεγάλη εμπειρία να ζεις μια ομάδα από μέσα. Αυτές οι εμπειρίες θα με βοηθήσουν πάρα πολύ. Πέρασα πάρα πολύ ωραία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.