Ταξιδεύει στα Χανιά ο Ιμπαγάσα

Στη διάθεση του Μίτσελ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά τέθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος.

Στη διάθεση του Μίτσελ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά τέθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο Αργεντινός μέσος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και προπονήθηκε κανονικά και το Σάββατο.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Μανιάτης και Αβράαμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που αισθάνονται. Επίσης, στην Αθήνα θα παραμείνουν και οι Γιαννιώτης, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Λυκογιάννης και Πίνο. Οι παραπάνω παίκτες θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβα και Βλαχοδήμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.