Η Παναγιά τον θέλει στη Σούπερ Λίγκα (video)

Σημαντική νίκη που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στην Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Πλατανιάς ο οποίος επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου.

Σημαντική νίκη που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στην Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Πλατανιάς ο οποίος επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου.
Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση με τα γκολ των Τέτε (20′), Αναστασάκου (76′) και ενώ ο Πανιώνιος είχε φέρει προσωρινά το ματς στα ίσα με το γκολ του Αραβίδη (56′).

Με τη νίκη αυτή οι Χανιώτες έφτασαν στους 30 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τον Άρη που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αρχικά πλάνα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-2-3-1 με τον  Κηπουρό κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Αργυρόπουλο, αριστερό τον Κανακούδη και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Δημήτρη και Ποτουρίδη. Στη μεσαία γραμμη Τετέ και Κάλαϊτζιτς σε ρόλο κεντρικών χαφ, με τους Γιάννου, Μπέλιτς και Αγκιλέρα. Να παίζουν πίσω από τον Αναστασάκο που είχε το ρόλο του επιθετικού.

Ίδιο σύστημα και για τον Κώστα Παναγόπουλο με τον Γιαννακόπολο κάτω από τα δοκάρια και τους Κούρο, Αυλωνίτη, Παντίδο και Κούρντι αμυντική τετράδα. Στη μεσαία γραμμή οι Τόσκας και Ρόσκας σε ρόλο αμυντικών μέσων με το Γουνδουλάκη μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, τους Αραβίδη και Κολοβό στα άκρα και μοναδικό προωθημένο τον  Καμπάνταη.

Ματς μονόδρομος προς τη νίκη ήταν για τον Πλατανιά αυτό με τον Πανιώνιο και οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη έδειξαν με το καλημέρα τις προθέσεις τους, μπαίνοντας στο γήπεδο με το μαχαίρι στο στόμα.
Μόλις στο 7ο λεπτό είχαν την πρώτη καλή στιγμή με την κεφαλιά του Αγκιλέρα που έδιωξε ο Γιαννακόπουλος, ενώ στο 16′ το σουτ του Γιάννου σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 20ο λεπτό η υπεροχή του Πλατανιά καρποφόρησε με τους Χανιώτες να ανοίγουν το σκορ .
Ο Μπέλιτς εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση ο Τέτε πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πανιώνιος αντέδρασε σπασμωδικά αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκε, έφτασε κοντά στην ισοφάριση (23′)όμως ο Καμπάνταης όχι μόνο δεν σκόραρε αλλά τραυματίστηκε και αποχώρησε αλλάζοντας τα σχέδια του Παναγόπουλου.
Ο Πλατανιάς συνέχισε να έχει την υπεροχή και θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα γκολ στο πρώτο 45λεπτό αν δεν είχε πέσει στον πολύ καλό Γιαννακόπουλο που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε δύο περιπτώσεις(30′ και 36′)

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναγόπυλος έριξε στο παιχνίδι τον Μενδρινό στη θέση του Τόσκα. Μια κίνηση που έκανε τον Πανιώνιο πιο επιθετικό και φυσικά πιο δημιουργικό σε σχέση με την κακή εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος.

Στο 51ο λεπτό ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ύστερα από σέντρα του Κανακούδη από αριστερά, ο Μπέλιτς έπιασε μονοκόμματο σουτ στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Την αστοχία του αυτή ο Πλατανιάς την πλήρωσε πέντε λεπτά αργότερα όταν στην δεύτερη ουσιαστική επίσκεψη του στην περιοχή των Κρητικών ο Πανιώνιος ισοφάρισε.
Ο Οκόγιε έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, έκανε την κάθετη πάσα στον Αραβίδη και εκείνος με ωραίο σουτ ισοφάρισε 1-1 για τους Νεοσμυρνιώτες. 

Η πίεση των γηπεδούχων για να φτάσουν σε δεύτερο γκολ καρποφόρησε στο 76ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ναζλίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου, για να έρθει ο Αναστασάκος από κοντά και να κάνει το 2-1.

Παρακολουθείστε εδώ την εξέλιξη του ματς

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες κάρτες: Κάλαιτζιτς, Κηπουρός – Τόσκας, Παντίδο, Οκόγιε, Κουρντί

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (46` Κουρτεσιώτης), Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάλαϊτζιτς (71` Ναζλίδης), Γιάννου, Μπέλιτς (78` Μιρτσέτα), Αναστασάκος

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Παντίδος, Κολοβός (87` Παναγιωτούδης), Τόσκας (46` Μενδρινός), Γουνδουλάκης, Ρόκας, Αραβίδης, Καμπάνταης (23` Οκογιέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.