Συνάντηση Αναστόπουλου-Αγγελόπουλου

Την Τρίτη επίκειται ραντεβού του Νίκου Αναστόπουλου με τον Γιάννη Αγγελόπουλο για να θέσουν επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Μάντζιο θέλει ο "αλενατόρε".

Την Τρίτη επίκειται ραντεβού του Νίκου Αναστόπουλου με τον Γιάννη Αγγελόπουλο για να θέσουν επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Μάντζιο θέλει ο “αλενατόρε”.

Πολύ σημαντική μέρα θα είναι η Τρίτη σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά του Ατρόμητου, καθώς θα συναντηθούν ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο. Τις τελευταίες μέρες, ο ερχομός του Αναστόπουλου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ατρόμητος θέλει ενίσχυση στην επίθεση έκαναν ηλίου φαεινότερο ότι θα συνδεθεί ο Ατρόμητος με τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι δεδομένο πως θέλει να δουλέψει ξανά με έναν επιθετικό με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα στον ΟΦΗ, ενώ και οι άνθρωποι του Ατρόμητου θεωρούν πολύ καλή επιλογή τον ψηλόσωμο επιθετικό. Προσέγγιση με την πλευρά του παίκτη υπήρξε και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους αλλά το θέμα δεν είχε προχωρήσει καθώς κόλλαγε στο οικονομικό κομμάτι. Πλέον όμως, δεδομένων των συνθηκών, αλλά και του ότι υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχοντας βγάλει και τα πρώτα του συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας δεν αποκλείεται να καταθέσει τις απόψεις του για το σε ποιες άλλες θέσεις η ομάδα χρειάζεται ενίχυση, κάτι που όμως εν πολλοίς θα εξαρτηθεί και από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, εφόσον γίνουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.