Καρύδας: “Ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης μας”

Ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά», Νίκος Καρύδας, έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά», Νίκος Καρύδας, έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καρύδας:

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, είπε: «Το Σάββατο δίνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει δώσει Ευρωπαϊκά παιχνίδια και κινείται σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Πρόκειται για μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, την οποία ούτε θα υπερεκτιμήσουμε, ούτε φυσικά και θα υποτιμήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, με εξαίρεση τις γνωστές απουσίες των Ζε Βίτορ και Τόμας, και αυτό είναι θετικό για εμάς. Ολοι στην ομάδα θέλουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας, να νιώσουμε τον παλμό της κερκίδας όπως παλιά και να ζεστάνουμε τους παίκτες. Και αυτοί ως ανταμοιβή να τους προσφέρουν τη νίκη. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης μας».

Αναφορικά με τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, σχολίασε: «Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Ο κ. Μπάγεβιτς είναι συνεργάτης και φίλος μου και τον έχω πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου. Θα ήθελα το Σάββατο να του δημιουργήσω “προβλήματα” στον αγωνιστικό χώρο».

Όσον αφορά το υλικό που έχει η Βέροια και πως θα το διαχειριστεί, δήλωσε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κορμό στην ομάδα, ώστε να βρει μια αγωνιστική ταυτότητα και να γίνονται μικρές αλλαγές. Το παν για έναν προπονητή είναι να διαχειρίζεται το υλικό που έχει στα χέρια του με τέτοιο τρόπο, ώστε να κρατάει ζεστούς όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο δρόμος είναι μεγάλος και πρέπει να καταλάβουν ότι θα χρειαστούν όλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.