Δυο ερωτηματικά στα δεξιά

Δυο θέσεις παραμένουν ανοιχτές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Δυο θέσεις παραμένουν ανοιχτές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο Βαγγέλης Βλάχος αφιέρωσε την προπόνησης της Πέμπτης σε ασκήσεις τακτικής, ενώ έδειξε μέρος των όσων σκέφτεται για το βασικό σχήμα, εν όψει του ματς της τρίτης αγωνιστικής. Οι παίκτες που υπολογίζονται ως βασικοί ακολούθησαν άσκηση βγαλμένη από την προετοιμασία, με επιθέσεις εναντίον δυο εστιών. Η άλλη ομάδα, έκανε επίθεση σε μια εστία.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Βλάχος την Πέμπτη, στη θέση του δεξιού μπακ αγωνίστηκε ο Αρκούδας, με τον Βαλεντίνο Βλάχο να τον αντικαθιστά κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Στα αριστερά της άμυνας αγωνίστηκε ο Νικολόπουλος, λόγω των ενοχλήσεων του Κοντοέ, οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Έλληνας μπακ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Κουτρουμπής και Γιάγκο, ενώ αμυντικά χαφ ήταν οι Ρίκκα και Κορδέρο. Στη μεσοεπιθετική γραμμή ξεκίνησαν οι Λαγός στα αριστερά, Φούντας στα δεξιά και Γκερέιρο στον άξονα, πίσω από τον Κατσικοκέρη, ο οποίος ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Ο Βλάχος αναμένεται να αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες για τις θέσεις του δεξιού μπακ, όπου ο Αρκούδας έχει το προβάδισμα και του δεξιού χαφ, όπου οι Φούντας και Κατίδης διεκδικούν τη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.