Μειώνονται οι πιθανότητες του Μπάρκα για τη Ρόμα

Η Ρόμα ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Παοού Λόπεθ, ώστε να αντικαταστήσει τον Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος αποχώρησε από το έμψυχο δυναμικό της, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες του Βασίλη Μπάρκα να φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας μειώνονται σημαντικά.

Η Ρόμα ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Παοού Λόπεθ, ώστε να αντικαταστήσει τον Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος αποχώρησε από το έμψυχο δυναμικό της, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες του Βασίλη Μπάρκα να φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας μειώνονται σημαντικά. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η διοίκηση της Ρόμα προσφέρει 22 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του παίκτη από την Μπέτις.

Παράλληλα, θα δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον Τόνι Σανάμπρια, προκειμένου να αποκτήσει και το άλλο 50% των δικαιωμάτων, το οποίο κατέχει ο συγκεκριμένος μάνατζερ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την ιταλική ομάδα και απλά περιμένει την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δυο διοικήσεων, προκειμένου να ταξιδέψει στη Ρώμη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας θα πρέπει να περιμένει από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες πρόταση, για να αγωνιστεί στο εξωτερικό τη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.