Παπάζογλου και Αποστολόπουλος στο Novasports (vid)

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη οι Θανάσης Παπάζογλου και Αλέξανδρος Αποστολόπουλος μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη οι Θανάσης Παπάζογλου και Αλέξανδρος Αποστολόπουλος  μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Θανάσης Παπάζογλου: «Ήταν ένα διαφορετικό ματς από τ’ άλλα. Ήρθαμε αρκετά καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα, όμως δεν πήγαμε καλά. Κάναμε κάποιες ευκαρίες αλλά δεν φτάσαμε στο γκολ. Μείναμε με 9 παίκτες και χάσαμε το ματς.

Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η κούραση αλλά και η νευρικότητα που είχαμε. Κάναμε όσες ευκαιρίες μπορέσαμε. Τελικά δεν βάλαμε γκολ. Είναι σημαντικό ότι χάσαμε. Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα.Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θα πρέπει να νικήσουμε για να διεκδικήσουμε την 2η θέση στα πλέι οφ».

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος: «Ο διαιτητής ήταν πολύ αυστηρός. Μας έβγαλε πολλές κάρτες. Δεν το ξεκινήσαμε καλά το ματς. Ίσως να φταίει και η κούραση από την σεζόν που βγήκε τώρα στα πλέι οφ.
Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Με τον Ατρόμητο πρέπει να πάρουμε το ματς για να μην έχουμε. ιστορίες. Να μην βγούμε δηλαδή τελευταίοι. Μετά το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη σε πρωτάθλημα αλλά και Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.