“Η ΑΕΚ ήθελε χρήματα για τον Κρισάντους”

Ο μάνατζερ του Μοκόλεϊ Κρισάντους υποστήριξε πως ο πελάτης του παρέμεινε στην ΑΕΚ, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" αξίωναν χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο μάνατζερ του Μοκόλεϊ Κρισάντους υποστήριξε πως ο πελάτης του παρέμεινε στην ΑΕΚ, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” αξίωναν χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Όπως υπογράμμισε, υπήρξε ενδιαφέρον από πέντε ευρωπαϊκούς συλλόγους, για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, όμως οι συγκεκριμένες υποθέσεις δεν προχώρησαν, λόγω των απαιτήσεων της Ένωσης.

Χαρακτηριστικά, τόνισε στην εφημερίδα “Sprotday”: “Ο Μακόλεϊ είναι το καλύτερο παιδί και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ρωτήστε όποιον θέλετε στην ΑΕΚ. Του είπαν να αποχωρήσει από την ομάδα και είπε ΟΚ. Το πρόβλημα ήταν και γι αυτό μένει ο παίκτης στην ΑΕΚ, ότι το κλαμπ ζητούσε χρήματα. Δεν άφηνε τον παίκτη ελεύθερο, αλλά μόνο με μεταγραφή. Υπήρχε ενδιαφέρον από πέντε συλλόγους. Μεταξύ των οποίων από την Καϊζερσλάουτερν, την Έλτσε και εντονότατο από την Πονφεραντίνα. Αλλά δεν έγινε κάτι και ο Μακόλεϊ θα μείνει στην ΑΕΚ για τον λόγο που σας είπα. Επειδή το κλαμπ ζητούσε χρήματα”.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του παίκτης της ΑΕΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη έως το τέλος του μήνα, αν βρεθεί κάποια πρόταση από την Ουκρανία ή την Κίνα: “Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις χώρες. Αλλά ξαναλέω θα γίνει κάτι μόνο αν μείνει ελεύθερος. Αλλιώς θα μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου λήγει το συμβόλαιό του και μετά θα δούμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.