Χωρίς Λάζαρο η προπόνηση

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης στα Σπάτα, για προσωπικό του θέμα, όπως ενημέρωσαν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης στα Σπάτα, για προσωπικό του θέμα, όπως ενημέρωσαν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε πάρει σχετική άδεια από τη διοίκηση της ομάδας και η απουσία του δεν έχει να κάνει με τις εξελίξεις σχετικά με το συμβόλαιό του. Μετά τις εξελίξεις της Δευτέρας με τα εξώδικα, οι δυο πλευρές αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Η Ένωση θέλει να αποδείξει ο παίκτης αυτά που υποστήριξε περί απειλών από την πλευρά της, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο παίκτης από την πλευρά του αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται ως το πρώτο φαβορί για να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του. Η διοίκηση της ΑΕΚ τονίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα προσπαθήσει να εισπράξει χρήματα μέσω των δικαστηρίων, για την αθέτηση της υπογραφής του.

Από την προπόνηση της ΑΕΚ απουσίαζαν και οι διεθνείς με την εθνική Ελλάδος Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Μπακασέτας. Ο Νίκλας Χουλτ υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Μασούντ Σοτζέι ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Όσοι αγωνίστηκαν στον τελικό, ακολούθησα πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την εφετινή σεζόν με μια τελευταία προπόνηση την Τετάρτη στις 11:00 στα Σπάτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.