Σκουρλέτης: “Θέλουμε να βοηθήσουμε την ΑΕΚ”

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας μίλησε για τις τελευταίες συζητήσεις που γίνονται σχετικά με τη Περιβαλλοντική Μελέτη που αφορά στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας μίλησε για τις τελευταίες συζητήσεις που γίνονται σχετικά με τη Περιβαλλοντική Μελέτη που αφορά στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Σκουρλέτης ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ και σε ερώτηση που του τέθηκε για την “Αγιά Σοφιά” υποστήριξε:

«Κανείς δε λέει να μη γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Και εννοώ στη συγκεκριμένη περιοχή… Είμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο της αξιολόγησης και των διαβουλεύσεων επί των προτάσεων της ΑΕΚ. Μάλιστα σήμερα αν δεν κάνω λάθος έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στην εταιρία που έχει αναλάβει το έργο κατασκευής του γηπέδου για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπευθύνων των Υπουργείου…

Για την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα της αδειοδότησης τόνισε:

«Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν… Η έκδοση της περιβαλλοντικής μελέτη είναι το πρώτο βήμα… Ακολουθεί η οικοδομική άδεια, στη συνέχεια η χρηματοδότηση και τα έργα υπογοιοποίησης του δρόμου που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο. Όπως προβλέπει η μελέτη… Είναι πολλά τα ζητήματα. Δεν είναι εύκολο…»

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του Υπουργείου και της ΑΕΚ:

«Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε… Να μην περνάει η στρεβλή εντύπωση ότι εμείς δεν θέλουμε ή καθυστερούμε για οποιοδήποτε λόγο το γήπεδο της ΑΕΚ. Χρειάζονται σταθερά βήματα. Αντιλαμβάνομαι ότι η γραφειοκρατία είναι μεγάλη αλλά να μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο να παραβιάσουμε τους ισχύοντες κανόνες.»

Από την πλευρά της ΑΕΚ αυτό που τονίστηκε είναι ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε υπηρεσιακές επαφές σε επίπεδο μηχανικών και ότι είναι σε καλό δρόμο ώστε να ξεπεραστούν τα τελευταία ανοιχτά ζητήματα με σκοπό να πέσουν υπογραφές στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.