Έχει πιθανότητες παραμονής ο Ίβιτς

Ο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Λούμπος Μίχελ να είχε επαφές με τον Πάουλο Μπέντο και οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκαθαρίζουν πως στο τέλος της σεζόν θα κριθεί η παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς, στον πάγκο της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Λούμπος Μίχελ να είχε επαφές με τον Πάουλο Μπέντο και οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκαθαρίζουν πως στο τέλος της σεζόν θα κριθεί η παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς, στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος τεχνικός έχει αρκετές πιθανότητες παραμονής στον πάγκο του ΠΑΟΚ, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των «ασπρόμαυρων» στα πλέι οφ. Αν ο «Δικέφαλος» του Βορρά καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση, τότε είναι σίγουρο πως ο Ίβιτς θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν. 

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων και της προσπάθειας εξασφάλισης της συμμετοχής στα πλέι οφ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δε θέλουν να μπουν από τώρα σε μια προπονητολογία, η οποία θα αποσπάσει την προσοχή της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες σενάρια θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται επίσης για τον Φερνάντο Σάντος, ενώ δημοσιεύματα ήθελαν τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά να εξετάζουν το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος φέτος βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ. Οι «ασπρόμαυροι» δεν επιβεβαιώνουν κανένα από τα παραπάνω σενάρια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.