ΑΕΚ: Βασικός υποψήφιος ο Μανόλο Χιμένεθ

Έτοιμος για την τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ένωση διαδεχόμενος τον Μάσιμο Καρέρα.

Έτοιμος για την τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ένωση διαδεχόμενος τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι μια ανάσα στην πόρτα της εξόδου της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι σε συζητήσεις με τον Μανόλο Χιμένεθ για την επιστροφή του στην Ένωση. 

Ο Ισπανός τεχνικός είναι σίγουρα το φαβορί αυτή τη στιγμή για τον πάγκο της ΑΕΚ, όμως ο ίδιος ζητάει κάποιες εγγυήσεις για να επιστρέψει. 

Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές καταλήξουν σε οριστική συμφωνία, τότε ο Χιμένεθ θα έρθει στην ΑΕΚ με το επιτελείο του δηλαδή τον άμεσο συνεργάτη του, Χοσέ Καλδερόν και τον γυμναστή, Σεμπάστιαν Μπαστόν.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον Μάσιμο Καρέρα και όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν την οριστική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο η ΑΕΚ πανηγύρισε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο από την Αλ Ουάχντα, μετά από 17 παιχνίδια, 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Συνολικά, συγκέντρωσε 36 βαθμούς με την Αλ Ουάχντα.

Στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ, με τον Ουρουγουανό που είναι χωρίς ομάδα από το 2018 να δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.