ΠΑΟΚ: Ο Τσιγγάρας κερδίζει τον Γκαρσία (pic)

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα μάθει τώρα τον Χάρη Τσιγγάρα-Τώρα όμως ο 20χρονος ανοίγει την πόρτα της εντεκάδας σε σερί αγώνων

Ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει πολύ καλά τον Χάρη Τσιγγάρα. Όπως γνωρίζει πολύ καλά τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συνεργάστηκε με τον 20χρονο μέσο και στην Κ19. Πλέον, τον συναντά -όπως και τα άλλα παιδιά που πήραν προαγωγή από την ομάδα Νέων- στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Και αν ο Τζόλης ή ο Μιχαηλίδης είχαν προλάβει να πάρουν και από πριν παιχνίδια, για τον Χάρη Τσιγγάρα, αυτό είναι το διάστημα που η πόρτα της εντεκάδας ανοίγει για αυτόν για μια σειρά αγώνων. 

Μέσα σε ένα διάστημα -περίπου ένα μήνα- έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία είναι ευρωπαϊκά. Ο Γκαρσία του δείχνει εμπιστοσύνη και ο 20χρονος καλείται να τη διαχειριστεί αναλόγως. 

Το πρώτο του παιχνίδι για αυτή τη σεζόν το έκανε στις 5 Νοεμβρίου, όταν στο 80’ είχε περάσει στη θέση του Ελ Καντουρί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν. 

Και στη συνέχεια, μέσα σε μία εβδομάδα πρόσθεσε άλλα τρία παιχνίδια.

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου είναι βασικός στην Ολλανδία, στο Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ. Παίζει μέχρι το 70’ και τη θέση του παίρνει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. 

Την επόμενη Κυριακή, 29 Νοεμβρίου έρχεται από τον πάγκο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία και παίρνει τη θέση του Νινούα στο 81’. 

Και την προηγούμενη Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου είναι βασικός στην Κύπρο, στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Παίζει μέχρι το 79’ και τη θέση του παίρνει ο Μπίσεσβαρ. 

Μέσα σε όλα, σε αυτό το διάστημα, υπογράφει και το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Στις 24 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει επισήμως την επέκταση της συνεργασίας, με νέο συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.