Παναθηναϊκός: Θετικός ο Φαν’τ Σχιπ για τον… Έλληνα Βιγιαφάνιες!

Mε θετική ματιά βλέπει ο Τζον Φαν'τ Σχιπ τις διαδικασίες ελληνοποίησης του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Mε θετική ματιά βλέπει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ τις διαδικασίες ελληνοποίησης του Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς o μέσος του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να… κεντρίσουν την προσοχή του, εφόσον βέβαια γίνει διαθέσιμος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει εικόνα από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Βιγιαφάνιες, γνωρίζει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ποιοτικά χαρακτηριστικά και αν ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, τότε θα μπει και στο… μικροσκόπιο του. 

Ασφαλώς και η ελληνοποίηση του Βιγιαφάνιες δεν θα σημάνει και την αυτόματη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, καθώς θα πρέπει να αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα ότι θα αξίζει μια θέση στη “γαλανόλευκη” και να πείσει τον εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την αξία του. 

Ο Φαν’τ Σχιπ μένει πιστός στο δόγμα του, παρακολουθεί κάθε περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή η οποία θα μπορούσε να έχει την προοπτική συμμετοχής στην Εθνική ομάδα και όπως λέει συνεχώς στους στενούς του συνεργάτες: “Κάθε παίκτης με ελληνικό διαβατήριο, ο οποίος αγωνίζεται καλά, μπορεί να βρεθεί στις επιλογές μας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης