Ολυμπιακός: Ώρα Σουντανί και ντεμπούτο με Παναθηναϊκό

Ο Χιλάλ Σουντανί συγκεντρώνει πολλές πιθανότητας για μια θέση βασικού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι ειδήσεις από χθες το απόγευμα δεν είναι ευχάριστες για το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, καθώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και ο Χασάν Κούκα προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Αυτό σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς δε θα έχει στη διάθεση του τουλάχιστον για το ματς με τον Παναθηναϊκό αμφότερους τους βασικούς επιθετικούς και μόνιμους σκόρερ του Ολυμπιακού. Είναι απίθανο αν ο Ελ Αραμπί δεν έχει τελικά γαστρεντερίτιδα, να πάρει φανέλα βασικού, καθώς η καταπόνηση του οργανισμού του θα είναι μεγάλη για να παίξει ως βασικός σε ένα ντέρμπι. Έτσι ο Μαροκινός θα μείνει εκτός για να είναι απόλυτα έτοιμος για τη συνέχεια με Μάντσεστερ Σίτι και Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι προσφέρουν Ελ Αραμπί και Χασάν στον Ολυμπιακό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συγκεκριμένες επιλογές κοιτάζοντας στο ρόστερ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή. Χιλάλ Σουντανί και Ούγκο Κάιπερς είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως στην κορυφή, ενώ στο παρελθόν έχει βοηθήσει στη συγκεκριμένη θέση και ο Κώστας Φορτούνης. Βέβαια ο “Φόρτου” αγωνίζεται εκεί, όταν ο Ολυμπιακός έχει κυριώς το μυαλό στα μετόπισθεν, σε παιχνίδια με αντιπάλους μεγάλης δυναμικότητας.

Σε ό,τι αφορά τον Ούγκο Κάιπερς, ο Βέλγος έχει ταλαιπωρηθεί από έναν μικρό τραυματισμό, όπως έχετε διαβάσει από το novasports.gr, γι΄αυτό και έχασε το φιλικό με τον Ατρόμητο. Ο Κάιπερς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν και η τελική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες δύο ημέρες. 

Ο Χιλάλ Σουντανί φαντάζει ως η επιλογή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να λάβει το χρίσμα του βασικού. Ο Πέδρο Μαρτίνς ούτως ή άλλως δουλεύει γι’ αρκετό καιρό με τον Αλγερινό στις προπονήσεις, δίνοντας του και μερικά αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Αν ο Σουντανί ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού, θα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε κλασικό ντέρμπι, καθώς την περασμένη περίοδο έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής από το παιχνίδι του πρώτου γύρου (22/09, ΟΑΚΑ, 1-1) και λόγω τραυματισμού σ’ εκείνο του δεύτερου (05/01, Γ. Καραϊσκάκης, 1-0). Στα πλέι οφ ο Αλγερινός δεν έλαβε μέρος εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του. Έτσι ο Σουντανί συγκαταλέγεται στους “πρωτάρηδες” των ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μαζί με τους Ραφίνια, Εμβιλά, Πέπε, Μπρούμα, Ντρέγκερ, Βινάγκρε και Τιάγκο Σίλβα (αν οι δύο τελευταίοι βρεθούν στην αποστολή). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.