Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη σε Πογιάτος από τη διοίκηση

Οι Πράσινοι στηρίζουν σθεναρά τον Ισπανό προπονητή του Παναθηναϊκού, αν και είναι προβληματισμένοι με την εικόνα της ομάδας τους.

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται ο Ντάνι Πογιάτος από τον κόσμο και τα media για τις… χαμηλές πτήσεις του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, η διοίκηση του Τριφυλλιού στηρίζει σθεναρά τον Ισπανό τεχνικό και δεν επηρεάζεται από τα σχόλια. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι προβληματισμένοι από την απώλεια πέντε βαθμών στους αγώνες με τον Αστέρα στην Τρίπολη και την ΑΕΛ στη Λάρισα, αλλά και τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας τους, ωστόσο αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για μια νέα προσπάθεια και είναι απαραίτητος ο χρόνος για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τα δείγματα δουλειάς του Πογιάτος. 

Οι Πράσινοι δεν πρόκειται να πάρουν βιαστικές αποφάσεις και σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουν στο χορό της… προπονητολογίας, αν και δεν παραγνωρίζουν το γεγονός ότι όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα, όπως και ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί σταδιακά να δείξει σημάδια βελτίωσης τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στα αποτελέσματα του. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.