Γκαραβέλης: “Στόχος μας η γρήγορη σωτηρία”

Να εξασφαλίσει ο Βόλος γρήγορα την παραμονή του στην κατηγορία είναι ο μεγάλος εφετινός στόχος, σύμφωνα με τον Θανάση Γκαραβέλη.

Να εξασφαλίσει ο Βόλος γρήγορα την παραμονή του στην κατηγορία είναι ο μεγάλος εφετινός στόχος, σύμφωνα με τον Θανάση Γκαραβέλη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΟΚ και τους προσωπικούς του στόχους. Ο Γκαραβέλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”. Αναλυτικά δήλωσε: 

Για το πώς υποδέχτηκε το χθεσινό 0-0 με τον ΠΑΟΚ: «Δεν πανηγύρισα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου».

Για την καθιέρωσή του: «Νιώθω πως οι κόποι και η υπομονή μου ανταμείβονται σιγά-σιγά. Όταν δουλεύεις σκληρά και δε χάνεις την πίστη σου, μπορείς να δικαιωθείς. Είναι πολλοί τερματοφύλακες που έχουν περάσει το ίδιο. Πρέπει να προπονείσαι και όταν έρθει η στιγμή σου να είσαι έτοιμος να την αρπάξεις».

Για τους στόχους του Βόλου: «Ο στόχος είναι μια γρήγορη παραμονή στη Super League και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Είναι λίγο περίεργο, αλλά το συνηθίσαμε από τα play out. Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε όλοι και ελπίζουμε σιγά-σιγά να επανέλθει ο κόσμος, έστω και με ένα μικρό ποσοστό».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Περιμένω να δω τις πρώτες εικόνες από ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.