Αρης: Καρυπίδης, Χαριστέας, Ενινγκ και η επόμενη μέρα

Συσκέψεις στον Αρη για τον σχεδιασμό-Πάει Αθήνα ο Χαριστέας για συνάντηση με Καρυπίδη-Νέος κύκλος συζητήσεων με Κουέστα, Ματίγια, Γκάμα

Στον Αρη ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας είναι σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος και από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ήδη το πρώτο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας, Θόδωρος Καρυπίδης, Αγγελος Χαριστέας και Μίχαελ Ενινγκ θέτουν επί τάπητος τα θέματα. 

Ο Αρης πρωτίστως θέλει να απεγκλωβιστεί από το θέμα του ban και σε αυτό το επίπεδο έχουν σημειωθεί εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα. 

Ταυτόχρονα υπάρχουν κινήσεις για την απόκτηση των παικτών και ένας από αυτούς είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο με τον οποίον, όπως είναι γνωστό από την Κυριακή 19/7, υπάρχει συμφωνία για διετή συνεργασία. 

Το πρωί της Δευτέρας (20/7) έγινε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ Αγγελου Χαριστέα και Μίχαελ Ενινγκ ενώ αύριο, Τρίτη, ο Χαριστέας θα μεταβεί στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα.

Στο θέμα των ανανεώσεων, εξελίξεις αναμένονται πρωτίστως στα θέματα των Κουέστα, Ματίγια, Γκάμα και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι παίκτες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.