Παναθηναϊκός: Στο Μόναχο για εξετάσεις ο Πούγγουρας 

Την Τετάρτη αναχωρεί για τη Γερμανία ο Αχιλλέας Πούγγουρας όπου θα υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις για να αποφασιστεί ο τρόπος θεραπείας στο πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μέχρι τον τραυματισμό του ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού και σίγουρα από τους πιο βελτιωμένους. Δεν είναι τυχαιο ότι ο Τζον Φαν’τ Σχιπ τον έχει πλέον στη λίστα με τους παίκτες που υπολογίζει άμεσα για την Εθνική ομάδα.

Ωστόσο ο τραυματισμός στους κοιλιακούς τον έχει πάει λίγο πίσω και θέλει πλέον να το ξεπεράσει για να είναι πανέτοιμος με την έναρξη της νέας σεζόν. Για τον λόγο αυτό και πριν υποβληθεί σε επέμβαση θα μεταβεί την προσεχή Τετάρτη στο Μόναχο όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις από μία εξειδικευμένη γιατρό στο σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.

Αφού βγουν τα αποτελέσματα θα αποφασιστεί από κοινού με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού το ποια θα είναι η θεραπεία του. Αν δηλαδή θα γίνει επέμβαση ή αν το μέγεθος του προβλήματος είναι αντιμετωπίσιμο με κάποια ειδική θεραπεία. Τότε θα οριστεί και ο ακριβής χρόνος αποκατάστασης και επανόδου στη δράση για έναν ποδοσφαιριστή που πιστεύει πολύ η ομάδα και ήδη του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.