Η ΑΕΚ του Καρέρα αρνείται να χάσει

Για ένα ακόμα ματς η Ένωση δε γνώρισε ήττα, κάτι που έχει να συμβεί από τις 12 Ιανουαρίου όταν είχε ηττηθεί στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε σχετικα.

Η ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα είναι μια ομάδα με πολύ ισχυρό αμυντικό μέταλλο και δεν είναι τυχαίο πως για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο Ιταλός δέχθηκε περισσότερα του ενός γκολ. Στα τελευταία  18 ματς άλλωστε (πριν το ματς με τον Άρη) δεν είχε δεχθεί πάνω από ένα γκολ.

Δεν είναι επίσης τυχαίο πως βάσει αμυντικών επιδόσεων έχει να γνωρίσει ήττα από τις 12 Ιανουαρίου όταν είχε ηττηθεί στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα κι αυτή είναι η μοναδική ήττα στα τελευταία 17 ματς του πρωταθλήματος. 

Είναι αήττητη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια μετρώντας επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ αν προστεθούν και τα παιχνίδια του κυπέλλου τότε οι αγώνες χωρίς ήττα αυξάνονται στους 16, ενώ η ήττα στην Τούμπα είναι η μοναδική στα τελευταία 22 παιχνίδια.

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του επιτεύγματος αρκεί να αναλογιστεί πως στα πρώτα δώδεκα  ματς του πρωταθλήματος είχε κάνει τέσσερις ήττες. 

Με αυτό το εχέγγυο θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονική στην προσπάθεια που θα κάνει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σε ένα ακόμα παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.