Ολυμπιακός: Η Ευρώπη δεν ξέχασε τον Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα παραμένει στις μεταγραφικές λίστες συλλόγων από την Ευρώπη. Ποιο το πλάνο της ανανέωσης.

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι ξεκάθαρα η αποκάλυψη της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος ήταν μόνιμα εκτός αποστολής μέχρι τον Δεκέμβρη και μέσα σε τρεις μήνες κατάφερε να γίνει βασικός στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού! Ο 25χρονος αμυντικός από τη Σενεγάλη κατάφερε να βρει γρήγορα ρυθμό και να χτίσει αυτοπεποίθηση για να σταθεί και στα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς των Πειραιωτών. Λογικό και επόμενο ο Μπα να έχει μπει στο μπλοκάκι αρκετών συλλόγων από την Ευρώπη, που πλέον βλέπουν τον Ολυμπιακό σαν δεξαμενή αξιόπιστων ταλέντων.

Ο Μπα έχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό που λήγει το καλοκαίρι του 2023. Η διοίκηση των Πειραωτών είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την αγωνιστική παρουσία του Σενεγαλέζου, αλλά και από την εν γένει συμπεριφορά του στον Ρέντη. Δεν είναι τυχαίο πως οι παλιότεροι στην ομάδα μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Μπα, που δεν “ψήλωσε” μετά την μονιμοποίηση του στην αρχική ενδεκάδα.

Το καλό κλίμα μεταφράστηκε σε πρόθεση για ανανέωση του συμβολαίου του Μπα με ευνοϊκότερους όρους για εκείνον και με υψηλότερη ρήτρα σε περίπτωση εξαγοράς από άλλον σύλλογο. Ωστόσο ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού, που τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας ίσως να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ. 

Είναι πολύ πιθανό ωστόσο ο Μπα να παίξει με νέο συμβόλαιο στον επαναληπτικό με τη Γουλβς για τη φάση των “16” του Europa League, καθώς το ενδιαφέρον από συλλόγους από Γερμανία και Αγγλία είναι αρκετά “ζεστό”. Να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας, προέκυψε ακόμα και κουβέντα για τη Λίβερπουλ, μετά την… εισήγηση του Σαντιό Μανέ στον Γιούργκεν Κλοπ. Ακόμα και αν το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει τραβηγμένο, η προσέγγιση της πλευράς του Μπα από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους για τα μάτια του Μπα, είναι δεδομένη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.