Ολυμπιακός: “PLAN B” για τη Νις ο Τσιμίκας

Οι Γάλλοι παρακολουθούν την αγορά, έχοντας αφήσει σε δευτερη μοίρα το προφίλ του παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Νις αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη, ανερχόμενη δύναμη του γαλλικού ποδοσφαίρου εξαιτίας του παχυλού πορτοφολιού του fund που την έχει αποκτήσει. Η ομάδα του κοσμοπολίτικου νότου της Γαλλίας επιθυμεί να προχωρήσει σε κινήσεις εντυπωσιασμού και ουσίας εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι απόκτησης του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε πως για τον Έλληνα αμυντικό του Ολυμπιακού έχουν ενδιαφερθεί μια σειρά από σημαντικούς συλλόγους της Ευρώπης, από διάφορα πρωταθλήματα. Η Νις δεν έκανε ωστόσο τη διαφορά και η κρούση προς τον Ολυμπιακό έμεινε σε θεωρητικό επίπεδο. Μάλιστα το budget της Νις για τη συγκεκριμένη θέση είναι πολύ πιο χαμηλό από την τιμή που έχει ορίσει εδώ και καιρό (πριν την καραντίνα βέβαια) ο Ολυμπιακός για τον “Τσίμι”. Οι Πειραιώτες είχαν κάνει λόγο για ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τα εκπληκτικά στατιστικά του Τσιμίκα!

Από την πλευρά της Νις έχει ανέβει αρκετά η περίπτωση του Χασάν Καμαρά της Ρεμς. O 26χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 και ήδη η Γουότφορντ έχει καταθέσει πρόταση για εκείνον κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Οι άθρωποι της Νις θεωρούν πως μπορούν να κοντράρουν άνετα την πρόταση του αγγλικού συλλόγου και να αποκτήσουν τον Γάλλο αριστερό μπακ, ο οποίος πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν στη Ligue 1, μέχρι και την οριστική διακοπή της. 

Για την ώρα, η περίπτωση του Τσιμίκα αντιμετωπίζεται από τα γαλλικά μέσα ως “Plan B” για τη Νις. Αν ο Ολυμπιακός αναπροσαρμόσει τις απαιτήσεις του, θα γίνει διαφορετική κουβέντα, ωστόσο από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν προκύπτει τόσο μεγάλη βουτιά στα χρήματα που θέλουν να βάλουν στο ταμείο τους για να παραχωρήσουν τον Τσιμίκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.