Μαρτίνς καλεί Λάζαρ και Μάξι!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση επί της Λαμίας, με τον Μαρτίνς να χρησιμοποιεί τα βαριά πυροβολικά του. Τι συμβαίνει με Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα;

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας επί της Λαμίας, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στο χορτάρι του “Γ. Καραϊσκάκης”. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά νωθροί και εγκλωβισμένοι στο αμυντικό πλάνο της Λαμίας. Στο δεύτερο μέρος ο Πέδρο Μάρτινς έλυσε τον κύβο του… λαμιώτικου Ρούμπικ με μόλις δύο κινήσεις. Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στο ματς στη θέση των Λοβέρα και Μασούρα και ο Ολυμπιακός απέκτησε ξανά παλμό και διάθεση για νίκη. 

Βρισκόμαστε ένα ματς μακριά από το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σεζόν για την πειραϊκή ομάδα σε βαθμολογικό και πνευματικό επίπεδο. Μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο ακολουθεί συνεχόμενη δράση με Άρσεναλ (μ), ΠΑΟΚ (ε) και Άρσεναλ (ε) και φυσικά το φινάλε της κανονικής διάρκειας με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο, πριν το ξεκίνημα των πρώτων playoffs της Super League, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή. 

Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μείον τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή λόγω των αποχωρήσεων Ποντένσε και Μπενζιά, αλλά και του τραυματισμού του Σουντανί. Στη θέση των απόντων θα συνδράμουν ο επανακάμψας Φορτούνης και οι νεοφερμένοι Χασάν (στην κορυφή), Μορ και Καφού (οι δύο τελευταίοι μόνο στην Ελλάδα). 

Αν η παραπάνω παράγραφος μοιάζει με εξίσωση με αγνωστο “X” τον μέσο του Ολυμπιακού που θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια, η λύση δεν μοιάζει να προκύπτει από τις περιπτώσεις των Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μάξι Λοβέρα. Οι δύο παίκτες σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες στα παιχνίδια κυπέλλου με τη Λαμία. Ο Σέρβος δεν είχε ουσία στο εκτός έδρας ματς, παρά την ενέργεια που έβγαλε. Ο Αργεντινός ήταν ανεμικός στο εντός έδρας παιχνίδι, δείχνοντας να μην έχει κατανοήσει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και το ρόλο του. 

Ο Μαρτίνς πάντως δεν έχει εγκαταλείψει τις δύο περιπτώσεις. Απόδειξη είναι η ευκαιρία που πήρε χθες ο Λοβέρα, αλλά και το γεγονός πως την τελευταία εβδομάδα δούλεψε αρκετά με τον Ραντζέλοβιτς στου Ρέντη, ασχέτως αν προτίμησε να τον αφήσει εκτός 18αδας με τη Λαμία. Μάλιστα στη συνέντευξη τύπου ο Πορτογάλος με νόημα ανέφερε τους δύο παίκτες ως εναλλακτικές λύσεις πρώτης γραμμής, τώρα που γίνεται κουβέντα για απόκτηση παίκτη από την ελεύθερη αγορά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρειαστεί να βγάλει άσσους απ΄ το μανίκι στα επερχόμενα παιχνίδια και προφανώς οι Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα είναι τέτοιες περιπτώσεις. Θα πρέπει να δώσουν περισσότερα, για να πάρουν περισσότερα από τον Μαρτίνς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.