Εγερ: “Ο Λάμπρου είναι τοπ επιπέδου”

Οι δηλώσεις του προπονητή που είχε ο παίκτης του ΠΑΟΚ στη Φορτούνα Σιτάρντ

Ο Ρενέ Εγερ, ο προπονητής που είχε ο Λάζαρος Λάμπρου την προηγούμενη σεζόν στη Φορτούνα Σιτάρντ έκανε δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε στον παίκτη του ΠΑΟΚ. 

Τον χαρακτήρισε παίκτη “τοπ επιπέδου” και συμπλήρωσε ότι θα μπορούσε να σταθεί άνετα στην Αϊντχόφεν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του… 

«Ο Λάζαρος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Έχει το κεφάλι, είναι γρήγορος, έχει καλά χτυπήματα στις στημένες φάσεις, δηλαδή όσα χρειάζεται για να παίξει σ΄ ένα μεγάλο κλαμπ. Μάλιστα η Φορτούνα ήθελε να τον κρατήσει το καλοκαίρι, αλλά τόσο ο ίδιος, όσο και ο ατζέντης του ήθελαν κάτι διαφορετικό. Είναι παίκτης τοπ επιπέδου και άνετα θα μπορούσε να σταθεί στην Αϊντχόφεν».

Αν του ταιριάζει να αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος ή πίσω από τον επιθετικό: «Η θέση που του ταιριάζει και έπαιζε στη Φοροτύνα ήταν του αριστερού ακραίου, αφού το σύστημα της ομάδας ήταν 4-3-3. Είναι μια θέση που του ταιριάζει. Όταν ήρθε σε μας ήθελε χρόνο για να μάθει το Πρωτάθλημα και τα πήγε περίφημα. Γενικά το παιδί αυτό θέλει να του δείξεις εμπιστοσύνη, ώστε να μπορεί να αγωνίζεται».

Για τις προτάσεις που είχε ο Λάμπρου: «Υπήρχε ενδιαφέρον από Χέρενφεν, Χέρακλες, Άγιαξ, αλλά πιο έντονο ήταν της Κλαμπ Μπριζ. Αυτά όμως τα ξέρει καλύτερα ο τεχνικός διευθυντής».

Μια συμβουλή που θα δίνατε στον Λάζαρο: «Για να φτάσεις ψηλά, θέλει να δουλέψεις πολύ σκληρά. Στον Λάζαρο έδινα συνέχεια το παράδειγμα με τον Χούντελααρ που δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του. Ένα τέρας στο γήπεδο ήταν κι αυτό λέω στον Λάζαρο να ακολουθεί για να φτάσει σε τοπ επίπεδο» .

Για τους Παυλίδη, Χατζηδιάκο και Κιομουρτζόγλου: «Πάνε πολύ καλά και τα τρία παιδιά. Ο Φαν Σιπ θέλει να φέρει ολλανδικά στοιχεία στην Εθνική».

Για τον Ντουάρτε: «Ένας καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Θα πρέπει οι άνθρωποι του Άρη να μιλήσουν μαζί του για να δουν αν έχει κάποιο πρόβλημα».

Πηγή: Metropolis 95.5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.