Δύσκολα με Ξάνθη ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα προλαβαίνει την αποστολή για Ξάνθη!

Ένα από τα ερωτηματικά του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη το Σάββατο στα Πηγάδια, είναι η συμμετοχή ή όχι του Ματιέ Βαμπουενά. Ο Γάλλος μέσος είχε τραυματιστεί στον δεξί δικέφαλο μηριαίο πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ήδη έχει απουσιάσει από τα ματς με τους Κρητικούς, την Μπάγερν Μονάχου και την ΑΕΚ. 

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports είχε εκφράσει την αισιοδοξία του για την ταχύτητα της αποθεραπείας του, όμως όπως όλα δείχνουν θα πάρει όλο το διάστημα των δύο εβδομάδων που είχε αρχικά προβλεφθεί για την επιστροφή του.

Ο Γάλλος ακολούθησε και σήμερα Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα κι έτσι πολύ δύσκολα θα προλάβει το… τρένο της αποστολής για την Ξάνθη. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την πρώτη ανταγωνιστική προπόνηση μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τις αρχικές του σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην ακριτική ομάδα. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος. Ο Λάζαρος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται μέσα στις επόμενες 15 ημέρες να επιστρέψει σε προπονητική ρουτίνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.