Καταιγιστικός και πεντάστερος (video)

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς στο 2ο ημίχρονο σημείωσε 4 γκολ και επικράτησε άνετα του Βόλου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 5-0, έχοντας κορυφαίους τους Βαλμπουενά και Κούτρη.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε τέσσερα γκολ και επικράτησε άνετα του Βόλου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 5-0, έχοντας κορυφαίους τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Λεονάρντο Κούτρη.

Δείτε τα γκολ των Πειραιωτών και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης, στο σχετικό βίντεο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0, αλλά στην επανάληψη σε διάστημα 12 λεπτών σημείωσε τρία ακόμη γκολ και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο Βόλος.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σουντανί στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο κινητήριος μοχλός παίζοντας μάλιστα όλο το ματς, ενώ ο Λεονάρντο Κούτρης έκανε πάρα πολλά ανεβάσματα και ήταν μέσα στα τρία από τα πέντε γκολ των ερυθρόλευκων.

Οι κόκκινοι που κράτησαν και πάλι το μηδέν στην άμυνα, περιμένουν τώρα την Τότεναμ την ερχόμενη Τετάρτη στις 18 του μήνα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Βόλος στάθηκε καλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, προβλημάτισε τον Ολυμπιακό, τον πίεσε αλλά μετά το δεύτερο γκολ δεν άντεξε και κατέρρευσε. 

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα, πίεσαν, έκλεψαν μπάλες και έδειξαν διάθεση.
Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτη φορά στο 11’ όταν ο Βαλμπουενά σούταρε και ο Γκαραβέλης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το 1-0

Ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ πάλι από στημένη φάση στο 12’. Ο Ματιέ Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκιλιέρμε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Γκαραβέλη.

Ο Βόλος απείλησε πρώτη φορά στο 19’ όταν μετά από λάθος του Κούτρη η μπάλα στρώθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Μουνίθ αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση στο 22’ όταν μετά από φάουλ του Βαλμπουενά η μπάλα βρήκε το δοκάρι, ενώ στην συνέχεια της φάσης πρώτα Σισέ και μετά Γκιλιέρμε δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Ένα σουτ του Γκιλιέρμε στο 27’, έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ, χωρίς ν’ απειλήσει τον Γκαραβέλη.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τον ολυμπιακό να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις αλλά και τον Βόλο από την άλλη να αμύνεται μεν καλά, να έχει τρεξίματα αλλά να μην «ενοχλεί» ιδιαίτερα τον Σα.

Το δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος με πολύ καλό σουτ του Γέντρισεκ στο 51’ το οποίο έδιωξε ο Σα.
Ένα ακόμη του Μυστακίδη στο 54’ σταμάτησε πάνω στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός απάντησε με σουτ του Ραντζέλοβιτς στο 55’ το οποίο έφυγε άουτ.
Ένα ακόμη του Κούτρη στο 59’ είχε την ίδια κατάληξη.
Καλό σουτ του Γκιλιέρμε στο 62’ έδιωξε ο Γκαραβέλης σε κόρνερ.
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 64’ για το 2-0 όταν ο Ρανζτέλοβιτς έφυγε μόνος από την δεξιά πλευρά αλλά το γύρισμα του ήταν απογοητευτικό.

Το 2-0
Ότι δεν έγινε σε αυτή την φάση έγινε στο 71’ όμως όταν ο Ποντένσε από αριστερά σέρβιρε στον κούτρη εκείνος στον Βαλμπουενά ο Γάλλος άφησε την μπάλα και ο Ελ Αραμπί με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Ο Βόλος είχε στο 77’ ένα καλό σουτ του Ατιάτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σα.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν με καλό σουτ του Βαλμπουενά που έφυγε λίγο άουτ σε μια φάση διαρκείας που ξεκίνησε με άσχημη πάσα του Σουντανί στον Γκερέρο.

Το 3-0
Ο Γκερέρο που λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Ελ Αραμπί σκόραρε στο 79’, όταν μετά από ανέβασμα του Κούτρη, ο Ποντένσε του άνοιξε διάδρομο κι εκείνος με ωραίο σουτ νίκησε τον Γκαραβέλη.

Και 4-0
Ο Ποντένσε με την μαχητικότητα του στο 82ο λεπτό νίκησε όλους τους αμυντικούς του Βόλου, ο Λύραντζης τον ανέτρεψε και ο Φωτιάδης σωστά έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο ματιέ Βαλμπουενά έστειλε την μπάλα στην μια γωνιά και τον Γκαραβέλη στην άλλη για το 4-0.

Λίγο μετά ο Καμαρά έφυγε από το ματς για να μπει και ο Μπενζιά.
Στο 87’ ο Ποντένσε πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Σουντανί σούταρε άουτ.

Το κερασάκι
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα όταν πάλι μετά από ανέβασμα του Κούτρη και πάσα τον Σουντανί ο τελευταίος πλάσαρε από κοντά για το 5-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σισέ, Μεριά, Κούτρης, Καμαρά Γκιλιέρμε(85’ Μπενζιά), Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς (70’ Σουντανί), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (74’ Γκερέρο).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης , Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (56’ Μαξ), Ζοάο, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (85’ Ηλιόπουλος) , Μυστακίδης (70’ Ατιλάχ Αλλάχ), Γέντρισεκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.