Κοντά και σε Λαΐφη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με την Ανόρθωση για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με την Ανόρθωση για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να εντάξουν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό τους, καθώς βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ανόρθωσης. 

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Λαΐφη ανέρχεται στις 600 χιλιάδες ευρώ, όμως η ΑΕΚ φέρεται να είναι έτοιμη να αποκτήσει τον παίκτη με λιγότερα χρήματα, προσφέροντας στην κυπριακή ομάδα έμψυχα ανταλλάγματα. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κετσπάγια θεωρεί πως ο νεαρός Κύπριος παίκτης μπορεί να προσφέρει λύσεις σε πολλές θέσεις και για αυτό τον λόγο προτιμήθηκε από άλλες περιπτώσεις, που είχαν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες της ομάδας. 

Από εκεί και πέρα, η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται για την Ένωση. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να βρέθηκε στη Σερβία, προκειμένου να συναντηθεί με τον Μίλαν Τζούριτς, ο οποίος φέρεται να είναι αυτή τη στιγμή, ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη θέση. Ο 26χρονος επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ της Ένωσης και της Τσεζένα, η οποία φέρεται να αξιώνει τρία εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρησή του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.