Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Ανατροπή ελπίδας (highlights)

«Ζωντανή» στη μάχη της παραμονής έμεινε η Κηφισιά, η οποία πέρασε με ανατροπή από το Περιστέρι, επικρατώντας 2-1 του Ατρόμητου.

Τέλος στο σερί του Ατρόμητου και παράλληλα ελπίδα παραμονής για την Κηφισιά, η οποία επικράτησε με ανατροπή 2-1 στην 5η αγωνιστική των Playouts της Stoiximan Super League. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις πολυπόθητους βάθμούς και παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής, χάρις τα γκολ των Σναϊντερλέν (64′) και Μπαρμπόσα (68′). Από την απέναντι πλευρά οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν για πρώτη φορά ενώ ήταν μπροστά στο ημίχρονού ύστερα από 20 ματς και τις 19 Σεπτεμβρίου 2021, όταν είχαν χάσει με το ίδιο σκορ (2-1) από τον Παναιτωλικό. Σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο Αγκιμπού Καμαρά (16′), με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βάτσιου.

Λάθη, λάθη και… γκολ από λάθος!

Δίχως ρυθμό και με την Κηφισιά να προσπαθεί να αμυνθεί άρχισε το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Ο Ατρόμητος έψαχνε να βρει χώρους να απειλήσει, όμως οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σωστά στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Αλλά, ένα λάθος του Τσάπαν στο 16’, άλλαξε τον ρου του 45λεπτου, καθώς ο Αγκιμπού Καμαρά το εκμεταλλεύτηκε και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Αντί το τέρμα του Αφρικανού χαφ να αλλάξει την εικόνα του ματς, αυτή παρέμεινε ίδια, με τα… λάθη να κυριαρχούν εντός των τεσσάρων γραμμών. Μοναδική αξιόλογη στιγμή που έλαβε χώρα πριν την ανάπαυλα ήταν του Αντζιέλσκι στο 43′. Ο Πολωνός άσος του Ίλιτς επέλεξε να σουτάρει από πλάγια θέσηκαι δεν έδωσε την μπάλα παράλληλα, εκεί που τον περίμεναν δύο συμπαίκτες του. Έτσι το 1-0  ήταν το σκορ ημιχρόνου, με την Κηφισιά να μην βρίσκει δίχτυα στο πρώτο μέρος για 22ο παιχνίδι, από τα 31 της την εφετινή σεζόν…

Ανατροπή σε τέσσερα λεπτά

Με καλύτερο ρυθμό βγήκαν οι δύο ομάδες από τα αποδυτήρια, χωρίς βέβαια να ελαχιστοποιούν τα λάθη τους! Από ένα εξ αυτών στο 51’, λίγο έλειψε να σκοράρει πίσω από το κέντρο ο Κουντέ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκλεψε την μπάλα και πήγε να νικήσει τον Νικοπολίδη από το μισό της ομάδας του, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Σιγά-σιγά η Κηφισιά έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και η υπεροχή της δικαιώθηκε στο 64’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Πρίτσα ο Σναϊντερλένπήρε την κεφαλιά για το 1-1! Αυτό το τέρμα έδωσε νέο… αέρα στους φιλοξενούμενους, που δεν σταμάτησαν εκεί και τέσσερα λεπτά μετά έφεραν… τούμπα το ματς! Ο Κλωναρίδης έκανε τη σέντρα και ο Μπαρμπόσα πήρε την κεφαλιά για το 2-1. Το παιχνίδι πήρε…. φωτιά, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Στο 74’ οι Περιστεριώτες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νικοπολίδη στον Βέργο, με τη φάση όμως να θεωρείται ως μη γενόμενη για οφσάιντ. Παρά τις προσπάθειές τους οι γηπεδούχοι, δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία, με την επόμενη φάση να δημιουργείται από τα πόδια του του Ρομπάιγ στο 88′, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 90+2′ ο Μπιφουμά είχε την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση νίκη, αλλά σε πρώτο χρόνο ο Μαρκετζάνι απέκρουσε το σουτ του και εν συνεχεία ο ίδιος αστόχησε! Εν τέλει το 2-1 για την Κηφισιά παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, ένα αποτέλεσμα… ανάσα για εκείνη.

Η ταυτότητα του ματς:

5η αγωνιστική Playouts Stoiximan Super Legaue

Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Βάτσιος

Βοηθοί: Κόλλιας, Σπυρόπουλος

Τέταρτος: Περράκης

VAR: Πολυχρόνης, Νιδριώτης

Σκόρερ: 16’ Αγκιμπού Καμαρά – 64’ Σναϊντερλέν, 68’ Μπαρμπόσα

Ατρόμητος (Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Τριμμάτης (67’ Τσακμάκης), Ασεβέδο (73’ Κιβρακίδης), Τζαβέλλας, Αθανασίου – Έντερ, Κούντε – Βαλένσια, Καμαρά, Βρακάς (62’ Ρομπάιγ) – Αντζιέλσκι (62’ Βέργος).

Κηφισιά (Μπράτσος): Νικοπολίδης – Τσανάτζια (58’ Μπιφουμά), Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς – Σολόα, Σναϊντερλάν – Μενέντες (46’ Κλωναρίδης), Πρίτσας (82’ Τεττέη), Μπαρμπόσα (75’ Γκόμπελιτς) – Οζέγκοβιτς (82’ Γιόβαντσιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.