Μάντζιος: “Τέτοια λάθη, απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, τα πληρώνεις” (video)

Ο Άκης Μάντζιος, σχολιάζοντας την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ (14/4), εστίασε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, τα οποία τελικώς τα πλήρωσε

Ο Άκης Μάντζιος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην “Αγιά Σοφιά” και την ήττα στο σημερινό (14/4) παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο προπονητής του Άρη εστίασε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, τα οποία τελικώς τα πλήρωσε.

Μιλώντας στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε αρχικά: “Όταν δεν μπαίνεις καλά και δέχεσαι δύο γκολ μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, μετά είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αλλάξεις απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Προφανώς θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε μια εβδομάδα στην έδρα μας, αλλά πρέπει να δούμε πώς μπαίνουμε στα πρώτα λεπτά των αγώνων, γιατί δεχόμαστε γκολ. Κι όταν συμβαίνει αυτό, δεν είναι τόσο εύκολο να επιστρέψεις. Κάνουμε την προσπάθειά μας παράλληλα με τη διαχείριση του ρόστερ, αλλά τέτοια λάθη απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, τα πληρώνεις”.

Στην ερώτηση για το αν οι παίκτες του έχουν αφοσιωθεί στον τελικό του Κυπέλλου, απάντησε: “Η αλήθεια είναι ότι όλοι σκέφτονται τον τελικό, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την προσπάθειά μας, να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται απέναντι σε αντιπάλους, οι οποίοι έχουν υψηλό βαθμολογικό κίνητρο, καθώς διεκδικούν το Πρωτάθλημα”.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.