Άρης: Ο Καρυπίδης ξαναχτύπησε με Πανθεσσαλικό! (pic)

Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έστειλε σήμερα (13/4) νέο μήνυμα ότι δεν δέχεται να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου κάπου αλλού, πέρα από τον Βόλο, έστω και χωρίς κόσμο στο στάδιο

Νέα δημόσια δήλωση έκανε σήμερα (11/4) ο Θόδωρος Καρυπίδης, σχετικά με το πού θέλει ο Άρης να δώσει τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο επικεφαλής της “κίτρινης” ΠΑΕ επανέλαβε για άλλη μία φορά ότι δεν μετακινείται από τη θέση που από την αρχή έχει στο ζήτημα, δηλαδή να γίνει η αναμέτρηση στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα, ακόμη και χωρίς κόσμο στις εξέδρες!

Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Καρυπίδης σε σημερινό του ποστάρισμα στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ως συνοδευτικό σχόλιο στη φωτογραφία του -και με κεφαλαία γράμματα: “Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο”, με υπογραφή “ΠΑΕ ΑΡΗΣ”. Η αναφορά, βεβαίως, παραπέμπει ευθέως στη συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ και μέρες σχετικά με την έδρα του τελικού.

Θυμίζουμε ότι τη χθεσινή ημέρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης μοίρασε δήλωσή του μέσω του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Άρης, στην οποία σημείωνε: “Ό,τι λέει η προκήρυξη, αυτό πρέπει να γίνει. Δηλαδή, να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με κόσμο. Αν δεν μπορούν να το έχουν έτοιμο, όπως όφειλαν να το έχουν από καιρό, τότε το παιχνίδι να γίνει και πάλι στον Βόλο χωρίς κόσμο. Σε καμία περίπτωση να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Στον Βόλο και μόνον εκεί, γιατί αυτό λέει η προκήρυξη κι αυτό επιβάλλει η ισονομία”.

Λίγο αργότερα, πρόσθεσε την πρόθεσή του να καλύψει ο ίδιος τα 70.000 ευρώ που λείπουν, για να συμπληρωθεί το ποσό που απαιτείται για την τοποθέτηση των καμερών υψηλής ευκρίνειας, τις οποίες δεν διαθέτει το Πανθεσσαλικό και ο νέος αθλητικός νόμος τις απαιτεί για την εύρυθμη λειτουργία του.

Όλα αυτά εν όψει της οριστικής απόφασης που πρέπει να λάβει η ΕΠΟ για τον ορισμό της έδρας του τελικού. Η Ομοσπονδία έχει στείλει πρόσφατα επιστολές στους δύο φιναλίστ να δηλώσουν μήπως επιθυμούν τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη έδρα και συμφωνήσουν σε αυτό. Όπως γίνεται αντιληπτό, η στάση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι ξεκάθαρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.