Άρης: Ανένδοτος ο Καρυπίδης για την έδρα του τελικού Κυπέλλου

Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, δεν κάνει βήμα πίσω σε ό,τι αφορά στο γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθναϊκό

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ανένδοτος σε ό,τι αφορά στην έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού. Ο επικεφαλής της διοίκησης της “κίτρινης” ΠΑΕ δεν βάζει καν στη συζήτηση, όπως ενημερώνει ο σύλλογος σήμερα (12/4), ζήτημα αλλαγής του γηπέδου που προβλέπει η προκήρυξη, δηλαδή του Πανθεσσαλικού στον Βόλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, η θέση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι μία και ισχύει από την αρχή που άνοιξε αυτή η συζήτηση: “Ό,τι λέει η προκήρυξη, αυτό πρέπει να γίνει. Δηλαδή, να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με κόσμο. Αν δεν μπορούν να το έχουν έτοιμο, όπως όφειλαν να το έχουν από καιρό, τότε το παιχνίδι να γίνει και πάλι στον Βόλο χωρίς κόσμο. Σε καμία περίπτωση να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Στον Βόλο και μόνον εκεί, γιατί αυτό λέει η προκήρυξη κι αυτό επιβάλλει η ισονομία”.

Η σημερινή τοποθέτηση του Θόδωρου Καρυπίδη, όπως έγινε γνωστή από την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, σχετίζεται με το ότι η ΕΠΟ ζήτησε από τους “κίτρινους” και τον Παναθηναϊκό να απαντήσουν μέχρι τη Δευτέρα (15/4), αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε άλλο γήπεδο, πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου! Κι αυτό λόγω της άρνησης της Ομοσπονδίας για την καταβολή 70.000 ευρώ, ως μέρος των εξόδων για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.