Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: “Κλείδωσε” η μέρα της σύσκεψης

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι οι εμπλεκόμενοι για να συζητήσουν τα θέματα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της τρέχουσας σεζόν, αρχής γενομένης από την έδρα διεξαγωγής

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας τελικά θα γίνει η μεγάλη σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων για τα θέματα που αφορούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της τρέχουσας σεζόν. Συγκεκριμένα, η σύσκεψη ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 13 Μαρτίου, αντί της ερχόμενης Δευτέρας 11 του μηνός, που είχε οριστεί αρχικά.

Στη σύσκεψη, εκτός των εκπροσώπων της διοργανώτριας αρχής του θεσμού, δηλαδή της ΕΠΟ, και των δύο ομάδων που έφτασαν ως τον τελικό, δηλαδή του Άρη και του Παναθηναϊκού, έχουν κληθεί ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ως βασικός εκπρόσωπος της ελληνικής πολιτείας, εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ., ακόμη κι ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η κλήση του τελευταίου έχει να κάνει με το γεγονός ότι η προκήρυξη της διοργάνωσης του Κυπέλλου ορίζει ως έδρα του τελικού το Πανθεσσαλικό Στάδιο, από τη στιγμή που έφτασαν να αναμετρηθούν για το τρόπαιο μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και μία από την Αθήνα. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι οι ομάδες θέλουν τελικό με κόσμο, ενώ ο δήμαρχος Βόλου εκφράζει τις αντιρρήσεις του γι’ αυτό, ζητώντας διεξαγωγή τελικού μόνο με μαθητές.

Πέρα από την έδρα διεξαγωγής του αγώνα, που είναι το πιο βασικό στοιχείο στην όλη συζήτηση για τη διεξαγωγή του αγώνα, οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν να συζητήσουν πολλά ακόμη γύρω από την αναμέτρηση. Όλα, όμως, είναι παρεπόμενα του ορισμού της έδρας, καθώς αυτό θα καθορίσει τα ζητήματα από εκεί και πέρα (αν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες, πώς θα μοιραστούν τα εισιτήρια, πώς θα γίνει η μετακίνηση των φιλάθλων κ.ά.). Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δήλωσε εξ αρχής ότι επιθυμεί ο τελικός να γίνει στο AEL FC Arena ή στην Τούμπα, ειδάλλως στο Πανθεσσαλικό, που αναφέρεται ρητά στην προκήρυξη, αλλά σε κάθε περίπτωση παρουσία κόσμου στις εξέδρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.