Άρης: Ναυαγεί του Κάρλσον

Διαψεύδονται οι φήμες που ήθελαν τον Ντέιβιντ Κάρλσον να φεύγει από τον Άρη και να επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γκέτεμποργκ

Ο Ντέιβιντ Κάρλσον δεσμεύεται με ένα αρκετά “βαρύ” συμβόλαιο για τα δεδομένα του Άρη, αλλά εδώ και καιρό οργιάζουν οι φήμες στην Αλκμήνης περί διαζυγίου των δύο πλευρών.

Ο Σουηδός δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των “κιτρινόμαυρων”, ο Άκης Μάντζιος με τον Θόδωρο Καρυπίδη συμφώνησαν στο να λυθεί το συμβόλαιο του και ο ποδοσφαιριστής αφού ενημερώθηκε σχετικά, ψάχτηκε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχές Ιανουαρίου, οι πληροφορίες που ήρθαν από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, ανέφεραν ότι υπήρξε ενδιαφέρον από την Γκέτεμποργκ για την απόκτηση του.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα από την Σουηδία αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση… ναυαγεί χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Την είδηση (σχεδόν) επιβεβαίωσε ο Χάκαν Μιλντ, τεχνικός διεθυντής της Γκέτεμποργκ, ο οποίος δήλωσε πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κλείνοντας (τουλάχιστον) προς το παρόν τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των τριών πλευρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.