Με προβλήματα η Κηφισιά στη Λεωφόρο

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παίξει η Κηφισιά απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Σπίνος, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Κώστας Μπράτσος θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Μάριο Γκόμπελιτς και Φράνκο Σολόα, καθώς έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δήλωσαν να εκτίσουν την ποινή τους στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα των βορείων προαστίων θα παραταχθεί χωρίς το βασικό δεξιό μπακ και χωρίς το βασικό «εξάρι». Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μασούρα από την Κηφισιά πίσω από τον Γκόμπελιτς θα αναγκαστεί να παίξει ο Μανώλης Σμπώκος. Ο 21χρονός αμυντικός μετράει τρεις συμμετοχές την εφετινή σεζόν και όλες αυτές στο κύπελλο.

Από εκεί και πέρα δεξί μπακ μπορεί να αγωνιστεί ο Ντάριο Τσανάτζια, όμως με την ταυτόχρονη απουσία του Σολόα φαντάζει δύσκολο ο Κώστας Μπράτσος να αφήσει εκτός και τον έτερο βασικό του μέσο. Τέλος, ανέτοιμοι αναμένεται να είναι οι τραυματίες Σναϊντερλάν και Παπασάββας, με τον Έλληνα προπονητή να έχει διαθέσιμους για τα «6αρο-8αρια» τους Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς, Κωνσταντακόπουλο, Αντούνες, ενώ ως αμυντικό χαφ μπορεί να παίξει και ο Βαφέας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.