Μπόχουμ – Στουτγκάρδη 1-0: Νίκη με ψυχή και 50λεπτή καθυστέρηση (highlights)

Η Μπόχουμ πήρε μια σημαντική νίκη για τη μάχη της για σωτηρία επί της Στουτγκάρδης με 1-0! Πρωτοφανής εικόνα καθυστέρησης στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπόχουμ πέτυχε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2024, επικρατώντας εντός έδρας της Στουτγκάρδης με 1-0, χάρη σε γκολ του Ματούς Μπερό στο 50ο λεπτό! Το ματς καθυστέρησε να επανεκιννήσει στο δεύτερο μέρος, καθώς οι φίλοι της Στουτγκάρδης ποτέ δεν αφαίρεσαν πανό, το οποίο εμπόδιζε την ελεύτερη είσοδο και έξοδο απ’ τις θύρες διαφυγής. Τελικά ο διαιτητής αποφάσισε την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, παρά τη μη συνεργασία των φίλων της Στουτγκάρδης, η οποία κόστισε 50 λεπτά!

Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική εξέλιξη το πρώτο ημίχρονο ήταν νωχελικό και η Στουτγκάρδη αρκέστηκε σε δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα του ματς με τον Λέβελινγκ στο 1′ και τον Ουντάβ στο 5′. Από εκεί και πέρα η Μπόχουμ είχε τον έλεγχο της επιθετικής διάθεσης της Στουτγκάρδης μέχρι το φινάλε του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη ιστορία. Το γκολ της Μπόχουμ απ’ το πλασέ του Μπέρο στο 50΄, έδωσε ενέργεια στο παιχνίδι. Ο Φέρστερ θα μπορούσε να γράψει το 2-0 στο 53′, ενώ στη συνέχεια η Στουτγκάρδη έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Λέβελινγκ στο 57′ και τον Στίλερ στο 61′! Οι χώροι ήταν περισσότεροι για την Μπόχουμ που είχε σημαντική ευκαιρία με τον Αντγουί – Αντζέι στο 69′ και τον Μπέρο στο 82′. Η καλύτερη στιγμή της Στουτγκάρδης μέχρι το φινάλε ήταν η διπλή χαμένη ευκαιρία του αρχηγού της, Αντόν, μέσα απ’ την περιοχή στο 85′. Το 1-0 παρέμεινε και η Στουτγκάρδη μετράει 34 βαθμούς μετά από 18 στροφές στην Bundesliga. Η Μπόχουμ έφτασε τους 20 πόντους και πήρε ανάσα, αλλά και απόσταση απ’ την επικίνδυνη τριάδα του πάτου της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.