Κηφισιά: Με απουσίες στη Λαμία

Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει η Κηφισιά στη Φθιώτιδα για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Λαμία για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

H Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το κομβικό παιχνίδι με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (20/1, 17:30) για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και ο Ντέιβιντ Νίλσεν καλείται να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες.

Οι Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Αλμπέρτο Μποτία, Μόργκάν Σναϊντερλάν, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας και Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και έμειναν εκτός αποστολής.

Στα θετικά ότι επιστρέφουν ο Λούκα Τσάπαν, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν τραυματίας, ο Ματέους Σάντος, που ήταν τιμωρημένος και οι Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς και Πέιος, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός στο παιχνίδι με τους Κρητικούς για λόγους διαχείρισης.

Για λόγους τακτικής δεν βρίσκονται στην αποστολή οι Νίνης, Αντούνες και Λούμορ.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Γιάννης Νικοπολίδης, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Λοΐκ Λαντρ, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μάνος Σμπώκος, Νίκος Πέιος, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.