Κηφισιά – Ολυμπιακός 2-3: Οι καπνισμένες κάννες του Ελ Αραμπί! (highlights)

O Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2024, επικρατώντας της Κηφισιάς 2-3 με λυτρωτή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Με λυτρωτή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2024, επικρατώντας 2-3 της Κηφισιάς στην Καισαριανή για τη 18η αγωνιστική της Super League. Οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ με τους Μασούρα (11′) και Ναβάρο (39′ πεν.), ισοφάρισε η Κηφισιά με Μιλίσεβιτς (45+2′) και Οζέγκοβιτς (64′ πεν.). Ο Ελ Αραμπί σκόραρε το κρίσιμο γκολ στο 85′ με κεφαλιά! Δύο γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκαν (Ροντινέι 51′, Ελ Αραμπί 72′), αποβλήθηκαν Ρέτσος (45′) και Σάντος (90+3′).

Πως ξεκίνησαν

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έδωσε τον Κωσταντή Τζολάκη την πρώτη του ευκαιρία στη σεζόν, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Κίνι, Μπιανκόν, Ρέτσος και Ροντινέι. Στη μεσαία γραμμή τη θέση του τιμωρημένου Έσε, πήρε ο Καρβάλιο, ο οποίος έπαιξε δίπλα στον Καμάρα. Πίσω απ’ τον Ναβάρο, στάθηκαν οι Φορτούνης, Μασούρας και Ποντένσε.

Για την Κηφισιά, κάτω απ΄τα δοκάρια στάθηκε ο Κρίστινσον, στην άμυνα βρέθηκαν οι Μιλισεβιτς, Γκόμπελιτς, Βαφέας και Μασούρας, μπροστά τους οι Ιπαλίμπο και Πέιος, ενώ μεσοεπιθετικά έδρασαν οι Μπιφούμα, Ίλιεφ και Σάντος, πίσω απ’ τον προωθημένο Οζέγκοβιτς.

Γκολάρα απ’ τον “on fire” Μασούρα!

Ο Γιώργος Μασούρας έχει μπει δυναμικά στο 2024! Μετά το γκολ επί της ΑΕΚ και την καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, σκόραρε ένα σπουδαίο τέρμα κόντρα στην Κηφισιά. Στο 11′ μετά από συνεργασία του Φορτούνη με τον Καρβάλιο έξω απ’ την περιοχή, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έστρωσε στον Μασούρα, ο οποίος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό για το 0-1 των Πειραιωτών! Στο 27′ ο Σάντος βρέθηκε απέναντι από τον Τζολάκη, αλλά ο Μπιανκόν ήταν αυτός που πρόλαβε, έβαλε το κορμί του και απομάκρυνε σε κόρνερ!

Άνοιξε λογαριασμό ο Ναβάρο

Στο 37′ ο Καρβάλιο έπιασε κεφαλιά στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σάντος και ο Μανούχος έδειξε την άσπρη βούλα! Ο Φραν Ναβάρο ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα σημείωσε το 0-2!

Στο 45ο λεπτό ο Παναγιώτης Ρέτσος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Οζέγκοβιτς. Ο Έλληνας αμυντικός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η αποβολή του Ρέτσου απορύθμισε τον Ολυμπιακό κι έτσι η ομάδα των Βορείων προαστίων έφτασε σε γκολ σε κομβικό σημείο, ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι. Ο Μιλίσεβιτς έπιασε δυνατό αριστερό σουτ έξω απ΄την περιοχή στο 45+2′ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τζολάκη, ο οποίος επέστρεφε στην εστία του μετά την επέμβαση στην εκτέλεση κόρνερ του Σάντος!

Πολλή δουλειά για το VAR

To δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετές δύσκολες φάσεις για τους διαιτητές με το VAR να παίρνει… φωτιά! Στο 52′ ο Ροντινέι έπιασε την κεφαλιά μέσα απ’ την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, η μπάλα βρήκε στον Μασούρα και κατέληξε στα δίκυα της Κηφισιάς! Το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Γιώργου Μασούρα.

Το έφερε σε ισορροπία η Κηφισιά!

Η Κηφισιά αν και είχε μηδενική επιθετική παρουσία κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Οζέγκοβιτς. ΣΤο 61′ ο Μανούχος σφύριξε για πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε χέρι του Μπιανκόν. Ο Οζέγκοβιτς δεν αστόχησε και έγραψε το 2-2!

Πήρε το πιστόλι του ο Ελ Αραμπί!

Στο 65′ ο Ελ Αραμπί πήρε τη θέση του Ναβάρο και αμέσως έπιασε δουλειά για να ωθήσει τον Ολυμπιακό στο τρίτο γκολ! Στο 66′ ο Ελ Αραμπί συνεργάστηκε με τον Μασούρα, ο Έλληνας μέσος ελίχθηκε και σούταρε, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κρίστινσον! Στο 69′ ο Καρβάλιο σέντραρε από δεξιά και ο Ελ Αραμπί με καρφωτή κεφαλιά βρήκε δίκτυα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.Στο 77′ οι πάικτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στον πάγκο της ομάδας τους και, καθώς είχαν έντονα παράπονα λόγω των αποφάσεων του Μανούχου. Δύο λεπτά αργότερα ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Μασούρας έπιασε γυριστή κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον αφύλαχτο Ντόη, ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ! Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ωστόσο μέσω VAR καταλογίστηκε οφσάιντ εις βάρος του Ολυμπιακού. Στο 85′ ο Ελ Αραμπί πέτυχε το “χρυσό” γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Ζέλσον Μαρτίνς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και αυτή τη φορά ο Ελ Αραμπί σκόραρε από μη αμφισβητήσιμη θέση για το 2-3! Στο 90+1′ ο Οζέγκοβιτς πέρασε έξυπνα στον Κωνσταντακόπουλο, αλλά ο νεοεισελθών μέσος της Κηφισιάς αστόχησε από καλή θέση! Στο 90+4′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σάντος της Κηφισιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.