Ολυμπιακός: Ο έμπειρος Πασχαλάκης και ο Καμαρά που τρέχει με… 1001! (videos)

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ χρειάζεται τη βοήθεια των έμπειρών του Ολυμπιακού στο κλασικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ένας απ’ τους “πρωτάρηδες” του φετινού κλασικού ντέρμπι, καθώς δεν έχει ζήσει την ατμόσφαιρα του μεγάλου ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ στην καριέρα του δεν έχει κληθεί να οδηγήσει ομάδα σε τόσο “καυτό” παιχνίδι, όπως αυτό της Κυριακής (22/10, 19.30, MC LIVE Novasports.gr). O Ισπανός τεχνικός θα στηριχθεί φυσικά εκτός του ποδοσφαιρικού πλάνου που έχει δημιουργήσει στο μυαλό του και στους παίκτες, οι οποίοι είναι οι πλέον έμπειροι του Ολυμπιακού στα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ένας απ’ τους πλέον έμπειρους παίκτες του Ολυμπιακού σε παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο 34χρονος πορτιέρε έχει λάβει μέρος σε 21 ματς απέναντι στο “τριφύλλι” με τις φανέλες ΠΑΣ Γιάννινα (2), ΠΑΟΚ (17) και Ολυμπιακού (2). Σε αυτά τα ματς ο Πασχαλάκης έχει διατηρήσει 12 φορές την εστία του ανέπαφη. Ο Μαρτίνεθ γνωρίζει καλά πως ο Πασχαλάκης παίζει σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία της άμυνας, ως συνεκτικός κρίκος των νέων και των παλιών “υλικών” που χρησιμοποιεί.

Ο παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια κόντρα στους “πράσινους”, είναι ο Γιώργος Μασούρας, μετρώντας 28. Από αυτά τα 16 είναι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τα υπόλοιπα με εκείνη του Πανιωνίου. Ο Μασούρας έχει σκοράρει 2 φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό στα πλεί οφ της σεζόν 2020-2021. Την ίδια ώρα ο Κώστας Φορτούνης έχει 19 ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και επίσης 2 γκολ. Οι παραπάνω παίκτες προφανώς γνωρίζουν ακριβώς τι σημαίνει το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμοι για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε και τον παράγοντα “Μαντί Καμαρά, ο οποίος μετράει 1001 λεπτά στις φετινές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, τα περισσότερα από κάθε άλλο, πλην Πασχαλάκη. Ο μέσος απ’ τη Γουινέα έχει λάβει μέρος και στα 13 ματς του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Ο Καμαρά έχει εμπειρία 12 παιχνιδών απέναντι στον Παναθηναϊκό μετρώντας 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Μέχρι στιγμής δεν έχει σκοράρει σε κλασικό ντέρμπι και προφανώς είναι κάτι που λείπει απ’ τη συλλογή του. Ο Μαρτίνεθ έχει αναθέσει σημαντικούς και ειδικούς ρόλους στον Καμαρά και τον Σαντιάγκο Έσε, οι οποίοι θ’ αποτελέσουν το ντουέτο στη μεσαία γραμμή. Οι δύο παίκτες έχουν αναπτύξει χημεία στο αγωνιστικό σκέλος και στο διάστημα της διακοπής των εθνικών ομάδων, είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν επιπλέον στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη σε μικρές τακτικές λεπτομέρειες, που ο Μαρτίνεθ περιμένει να κάνουν τη διαφορά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.