Όσο δύσκολο είναι για την ΑΕΚ, είναι και για τον Παναθηναϊκό (vids)

Η ΑΕΚ πηγαίνει και στη Λεωφόρο με σημαντικά προβλήματα, ωστόσο αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν αντίπαλο να μην την υπολογίζει, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται.

Μετά το ταξίδι στο Μπράιτον και την ιστορική νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ των πολλών απουσιών το βράδυ της Δευτέρας πηγαίνει στο “Απόστολος Νικολαϊδης” για το κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να υπάρχει επιπλέον κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης και το ταξίδι στην Αγγλία, υπάρχει όμως και αυτοπεποίθηση που έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ μας έχει δείξει πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όποιοι μπαίνουν στο γήπεδο δίνουν τα πάντα για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων της. Ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να μην έχει τρία βασικά και πολύτιμα στελέχη του, καθώς Μουκουντί, Βίντα και Χατζισαφί έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, όμως ο Αργεντινός προπονητής έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως έχει τον τρόπο για να καλύψει τα κενά της ομάδας του.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσο δύσκολο είναι για την ΑΕΚ, άλλα τόσο δύσκολο είναι και για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το βράδυ της Δευτέρας θα αναμετρηθούν δύο εξαιρετικές ομάδες με δύο ικανότατους προπονητές, οπότε όλα είναι ανοικτά.

Η ΑΕΚ με όποια προβλήματα και αν την ταλαιπωρούν δεν μπορεί κανένας αντίπαλος να μην την υπολογίζει. Το αντίθετο θα πρέπει να συμβαίνει, γιατί όποιοι παίκτες έρχονται στην ενδεκάδα είναι “πεινασμένοι” να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στις βασικές επιλογές του Αλμέιδα. Οι “κιτρινόμαυροι” αυτό που πρέπει να κάνουν το βράδυ της Δευτέρας είναι να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν με την “ταυτότητά” τους. Αν συμβεί αυτό τότε θα έρθει και το επιθυμητό για την Ένωση αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.