ΠΑΟΚ: Αποχαιρετισμός Νάρεϊ γεμάτος συναίσθημα (pic)

Με συναισθηματικό τρόπο αποχαιρέτισε ο Κάλεντ Νάρεϊ τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του, τονίζοντας ότι ο σύλλογος θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά του

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αποτελεί παρελθόν από σήμερα (28/8) από τον ΠΑΟΚ, καθώς μεταγράφηκε στην Αλ Καλίτζ, στη Σαουδική Αραβία, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Νωρίτερα, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ αποχαιρέτισε τον παίκτη, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του. Το ίδιο έπραξε κι αυτός, όμως, στη συνέχεια, με ένα μήνυμα γεμάτο συναίσθημα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εκεί ο Νάρεϊ αναφέρει:

“Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ,

Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω όλη την κοινότητα του ΠΑΟΚ για όλο το διάστημα που ήμουν στην ομάδα. Έχει περάσει μόνο ένας χρόνος, αλλά η αγάπη που πήρα από τους οπαδούς και από όλους στον σύλλογο ήταν συντριπτική. Η ζωή σε φέρνει αντιμέτωπο με μεγάλες αποφάσεις στην πορεία και πήρα την απόφαση να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο. Ωστόσο, ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα είναι πάντα στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ και σε κάθε άνθρωπο του συλλόγου μόνο τα καλύτερα για το μέλλον. Ελπίζω να σας δω όλους σύντομα.

Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.