Άρης: Αναμένεται ο Βέλεθ, κρίσιμες ώρες για Πάλμα

Ο Φραν Βέλεθ αναμένεται σήμερα (25/8) στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη, ενώ ο Λουίς Πάλμα είναι πιθανό εντός των ημερών να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό - Με απόντες η προετοιμασία για τη Λαμία

Μέρες εξελίξεων είναι αυτές στα μεταγραφικά του Άρη. Αφενός, ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να καταφθάσει σήμερα (25/8) στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη διοίκηση της “κίτρινης” ΠΑΕ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Αφετέρου, ο Λουίς Πάλμα ενδέχεται να περάσει την πόρτα της εξόδου από το “Κλεάνθης Βικελίδης” για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, είτε στη Στόουκ, είτε στη Σαουδική Αραβία.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία της ομάδας για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία, εκτός έδρας, αυτή συνεχίζεται με απουσίες. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης:

“Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Σ. Λαμία (27/08, 19:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Προπόνηση υψηλής έντασης περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης, το οποίο ολοκληρώθηκε με τακτική.

Οι Χουλιάν Κουέστα και Κίκε Σαβέριο έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό συνέχισε το δικό του πρόγραμμα θεραπείας.

Την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.