ΑΕΚ: Η “L’ Equipe” για Λιβάι Γκαρσία

Το ενδιαφέρον της Λανς και της Μονπελιέ για τον Λιβάι Γκαρσία έφτασε και στο ρεπορτάζ της "L' Equipe" η οποία ασχολείται με το θέμα του επιθετικού της ΑΕΚ.

Η Λανς έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρό της τον Λιβάι Γκαρσία, δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να έχει απορρίψει πρόταση 17 εκατ. ευρώ, αλλά τη γαλλική ομάδα να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Ένωσης.

Το θέμα του Λιβάι Γκαρσία έφτασε και στην “LEquipe“, η οποία ασχολείται με το ενδιαφέρον της Λανς επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως η γαλλική ομάδα τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα, προορίζοντάς τον για αντικαταστάτη του Λοϊς Οπεντά που έφυγε για τη Λειψία.

«Τον έχουν τσεκάρει και έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν» αναφέρει η L’Equipe υποστηρίζοντας πως παρά τις αναφορές η Λανς δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Γκαρσλια, ενώ επίσης γίνεται αναφορά και σε ενδιαφέρον της Μονπελιέ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προ κάποιων εβδομάδων είχε πει πως ο Λιβάι Γκαρσία δεν πωλείται, καθώς οι άνθρωποι του κλαμπ πιστεύουν πως η αξία του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.