Άρης: Με Τζούρασεκ και Εμβοντό (vid)

Ο Άρης κλείνει τις επιλογές του για τη θέση του αμυντικού χαφ με τον Κροάτη και τον Καμερουνέζο

Με δύο επιλογές από τη μετεγγραφική αφορά, ο Άρης κλείνει τις επιλογές του για τη θέση του αμυντικού μέσου. Στον ήδη υπάρχοντα, Νέβεν Τζούρασεκ προστίθεται ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και αναμένεται η επικύρωση αυτής.

Ηταν δεδομένο ότι ο Άρης θα πήγαινε σε αλλαγές στις θέσεις των χαφ και θα κατέφευγε στη μετεγγραφική αγορά. Τέτοια περίοδο, πέρσι το καλοκαίρι, ο Άρη ήταν με Νταμπό και Ντιόπ αλλά και αργότερα με τον Ετέμπο με βασικό χαρακτηριστικό και στις τρεις περιπτώσεις το ότι περίμενε να βρεθούν -συν τω χρόνω- στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Στη διάρκεια, η συνεργασία λύθηκε με τον Ντιόπ, ο Ετέμπο ήταν ξεκάθαρα ο βασικός ενώ ο Νταμπό δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού με αποτέλεσμα και τώρα να είναι εκτός σχεδίων. 

Ο Τζούρασεκ λοιπόν με τον Εμβοντό είναι τώρα οι επιλογές.

Ο Τζούρασεκ έκανε το πρώτο του παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 ενώ ο Εμβοντό μπαίνει στην καθημερινότητα του Άρη προερχόμενος από την πολωνική, Γκόρνικ.

Βέβαια, στο πρόσφατο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, ο Απόστολος Τερζής χρησιμοποίησε εκεί και τον Παναγίδη ενώ υπάρχει και ο Νταρίντα που μπορεί ανά περίσταση να παίξει αυτό τον ρόλο. Τόσο ο Νταρίντα πάντως όσο και ο νεοαποκτηθείς, Πάβισιτς, είναι παίκτες που ο Τερζής δείχνει να θέλει να τους χρησιμοποιεί λίγο πιο μπροστά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.