Άρης: Καταφθάνει ο Ζαν Ζιλ!

Κοντά στη δέκατη μεταγραφική του κίνηση αυτό το καλοκαίρι είναι ο Άρης, καθώς περιμένει σήμερα (10/7) να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος, Ζαν Ζιλ, για υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας

Ο Άρης είναι κοντά να κλείσει και τη δέκατη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον Καμερουνέζο μέσο, Ζαν Ζιλ, τον οποίο περιμένει σήμερα (10/7) να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο παίκτης, ο οποίος ανήκει στην πολωνική Γκόρνικ, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του, που βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι αυτό, γιατί είναι σε διαπραγμάτευση με τους “κίτρινους” για την μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία. Ο παίκτης έχει πάρει την ελευθέρας του από την Γκόρνικ. Μένει να περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις από τους “κίτρινους” κι εφόσον όλα είναι καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και να ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ο Ζαν Ζιλ αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, με έφεση στα αμυντικά του καθήκοντα. Είναι μια θέση, στην οποία οι “κίτρινοι” θέλουν να ενισχυθούν, ώστε να απελευθερωθούν αγωνιστικά τόσο ο Βλαντιμίρ Νταρίντα, όσο και ο Λούκας Ρουπ. Ο Ζιλ μπορεί να αγωνιστεί ως “κόφτης” είτε μόνος του, είτε μαζί με το νεοφερμένο στο “Κλ. Βικελίδης”, Νέβεν Ντζούρασεκ.

Από την Γκόρνιν αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2022 από την Αλμπαθέτε. Την αμέσως προηγούμενη σεζόν (2021-2022) είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Γκόρνικ από την Αλμπαθέτε. Συνολικά, μέτρησε πενήντα (50) συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο (2) ασίστ, αγωνιζόμενος τις δύο αυτές σεζόν στην Γκόρνικ. Νωρίτερα, με την ισπανική ομάδα αγωνίστηκε στη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας, καταγράφοντας τριάντα (32) συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με ένα (1) γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.