ΠΑΟΚ: “Καίει” η απόφαση για τον φορ

Οι Ρασβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο καλούνται να λάβουν γρήγορα την απόφαση ποιος θα είναι ο βασικός κεντρικός επιθετικός του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2023-2024 - Εξετάζουν τον Εμπαγιέ Ντιανέ, αλλά δεν είναι ο μόνος

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Μπράντον Τόμας, όμως, η αλήθεια είναι ότι εξακολουθεί να αναζητά κεντρικό επιθετικό στην αγορά. Μάλιστα, οι “ασπρόμαυροι” το κάνουν με μεγάλη ζέση, καθώς ο Ισπανός προορίζεται για δεύτερη επιλογή για τη θέση και όχι για βασικός. Για την ακρίβεια, αυτή είναι η απόφαση που “καίει” τον Ρασβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο, δηλαδή, ποιος θα αποκτηθεί για να φοράει κατά βάση τη φανέλα με το “9”.

Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη σεζόν δεν πήρε από τους φορ του τα γκολ που περίμενε. Μόλις 9 από τον Νέλσον Ολιβέιρα και άλλα 12 από τον Μπράντον Τόμας, σύνολο 21 σε όλες τις διοργανώσεις, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Τόσα θα μπορούσε να είχε σκοράρει ένας παίκτης μόνος του σε αυτή τη θέση και να βοηθήσει πολύ περισσότερο την ομάδα. Παράδειγμα, τη σεζόν 2017-2018 ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς είχε πετύχει 27 γκολ συνολικά -κι αυτό λέει πολλά για το μέτρο που μπαίνει.

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η προετοιμασία και σε περίπου ενάμιση μήνα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Επομένως, η αναζήτηση στο παζάρι δεν μπορεί να κρατήσει πολύ για τους “ασπρόμαυρους”, αν θέλουν να κάνουν σωστή δουλειά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ονόματα υπάρχουν και εξετάζονται από καιρό. Αυτό που έγινε γνωστό σήμερα (14/6) είναι του Εμπαγιέ Ντιανέ. Ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι ο μόνος.

Ο Ντιανέ είναι 32 ετών με καταγωγή από τη Σενεγάλη και 11 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας. Έχει παραστάσεις από διάφορα πρωταθλήματα. Τελευταίο είναι το τούρκικο, στο οποίο συμμετείχε με την Φατίχ Καραγκιουμριούκ, από την οποία μένει ελεύθερος. Πληροφορίες λένε ότι είναι παίκτης του ενός εκατομμυρίου ευρώ στην ποδοσφαιρική αγορά, χρήματα που συνάδουν με το μπάτζετ του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Ξεκίνησε από την ιταλική Μπρα τη σεζόν 2012-13, από εκεί τον απέκτησε η Γιουβέντους, όμως, αγωνίστηκε δανεικός από τους “μπιανκονέρι” σε Αζαξιό, Λιρς, Αλ Σαμπάμπ και Βέστερλο. Επίσης, αγωνίστηκε δανεικός στην ουγγρική Ουίπεστ. Έπαιξε στην Κίνα, στην Tianjin Jinmen Tiger FC , για να ακολουθήσει η Κασίμπασα. Εκεί, σε 36 συμμετοχές είχε 32 γκολ και 4 ασίστ. Μετέβη στην Γαλατασαράι (2019-2022), όπου είχε 62 συμμετοχές, 26 γκολ και 4 ασίστ. Ως δανεικός από την τούρκικη ομάδα έπαιξε στην Κλαμπ Μπριζ και στην Γουέστ Μπρομ. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Καραγκιουμριούκ, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 25 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 35 παιχνίδια.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.