Άρης – Βόλος 4-2: “Σφράγισε” το ευρωπαϊκό εισιτήριο (vids)

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να βάζουν τρεις βαθμούς στο σακούλι τους και μαζί μ' αυτό ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε ένα παιχνίδι το βαθμολογικό ενδιαφέρον αφορούσε στην μαθηματική επιβεβαίωση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τον Άρη, οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα του Βόλου με 4-2.

Ο Άρης άνοιξε νωρίς το σκορ, καθώς μόλις στο 3′ από την πολύ ωραία προσπάθεια του Εμπακατά, η μπάλα πέρασε από τα δεξιά στα αριστερά και ο Πάλμα με ωραία εκτέλεση, με το αριστερό, έκανε το 1-0 για τον Άρη. Αυτό ήταν το 12 γκολ για τον Πάλμα στη σεζόν και ένα ακόμη πολύ ωραία σε εκτέλεση, όπως αρκετά απ’ αυτά που έχει πετύχει ο άσος του Άρη.

Η ομάδα του Τερζή έφτασε κοντά σ’ ένα δεύτερο γκολ στο 8′ από την καλή προσπάθεια του Νταρίντα και το σουτ που έκανε στο κέντρο της εστίας, αλλά ο Κότνικ μπλόκαρε την μπάλα. Από την απόκρουση αυτή και μετά ο τερματοφύλακας του Βόλου έκανε νόημα πως δεν μπορεί να συνεχίσει και ζήτησε αλλαγή. Είχε από την προθέρμανση ενοχλήσεις, αλλά μέχρι να γίνει η αλλαγή του έκανε μία ακόμη απόκρουση σε προσπάθεια του Γκρέι από τα αριστερά και σχεδόν στη γωνία της μικρής περιοχής, αλλά δεν είχε δύναμη. Ο Βόλος άρχισε να ανεβαίνει στο γήπεδο και βρήκε την πρώτη του τελική στο πρώτο μέρος στο 29′ με το καλό σουτ από τον Άλχο, αλλά τον Κουέστα να είναι σε ετοιμότητα.
Ο Κότνικ άφησε τη θέση του στον 19χρονο Αυγερινό, ο οποίος ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτο ημιχρόνου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Λούις Πάλμα από τα 11 βήματα, καθώς ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ήταν αυτό που εκτέλεσε και το πέναλτι που κέρδισε ο Εμπακατά. Ο Πάλμα βγήκε νικητής στη μάχη αυτή και ο Άρης έκλεισε το ημίχρο ουσιαστικά όπως άρχισε το ματς, με γκολ δηλαδή από τον Πάλμα. Αυτό ήταν το 13ο γκολ του άσου του Άρη τη σεζόν, 11ο στο πρώτάθλημα και το πρώτο του από την άσπρη βούλα.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως και το πρώτο με γκολ πολύ νωρίς δηλαδή, αλλά αυτή τη φορά όχι από τον Άρη αλλά από τον Βόλο. Ήταν οι Γκάγκι και Ντέλετιτς που κυκοφόρησαν εντυπωσιακά την μπάλα και ο Τάχατος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουέστα πλάσαρε πολύ ψύχραιμα και μελιωσε το σκορ στο 50ο λεπτό.


Όμως ο Άρης είχε σε απίστευτο βράδυ τον Πάλμα που είχε… αποφασίσει την εξέλιξη του αγώνα. Καταπληκτική προσπάθεια του κορυφαίου παίκτη του Άρη, του Πάλμα ο οποίος έκανε κούρσα από τη μεσαία γραμμή μέχρι και τη μεγάλη περιοχή όπου με το εξωτερικό έκανε την πάσα στον Γκρέι που με προβολή έκανε το 3-1.


Το ματς άνοιξε πολύ οι άμυνες ήταν… ανεμικές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Βόλος να σκοράρει στο 59ο λεπτό με τον Άλχο, ύστερα από πολύ ωραία ασιστ του Γκάγκι.

Ο Βόλος όμως είδε τον διαιτητή να αποβάλει με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα τον Ντέλετιτς για σκληρό μαρκάρισμα στον Νταρίντα, αποβολή που άλλαξε την εικόνα του ματς.

Ο Άρης σκόραρε και 4ο γκολ στο 74′ με τον Ματέο Γκαρσία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από την πολύ ωραία προσπάθεια και ασίστ του Νταρίντα που σε ένα ακόμη παιχνίδι δείχνει πόσο σημαντικός είναι για τους κίτρινους.

Οι 11άδες των δύο μάδων

Άρης: Κουέστα- Μαζικού, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Εμπακατά- Ετέμπο, Νταμπό- Νταρίντα, Πάλμα, Γκαρσία, Γκρέι.

Βόλος: Κότνικ- Τάχατος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Σι- Μεταξάς, Τσοκάνης- Άλχο, Γκάγκι, Λούνα- Ντέλετιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.