Γνωστή η αποστολή της Εθνικής Παίδων του Φώντα Λεμπέση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 που θα γίνει 18-24 Ιουνίου στη Μάλτα.

Την αποστολή της Εθνικής Παίδων ανακοίνωσε ο Φώντας Λεμπέσης μαζί με τον συνεργάτη του, Φώντα Μαρκόπουλο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ16 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα στις 18-24 Ιουνίου.

Η «γαλανόλευκη» αποχωρεί τη Δευτέρα (17/06) από την Ελλάδα και η αποστολή περιλαμβάνει τους: Δημήτρης Μπερδές, Δημήτρης Σάρρος (Παλαιό Φάληρο), Κωνσταντίνος Μπιτσάκος (ΓΣ Περιστερίου), Κοσμάς Πατσιλινάκος, Αχιλλέας Πιμπλής, Δημήτρης Χατζής (ΝΟ Βουλιαγμένης), Θεοδόσης Μότσιας (ΝΟ Λάρισας), Ηλίας Αγγελόπουλος, Άγγελος Λαμπάτος (ΝΟ Πατρών), Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Σταύρος Ζουζούνης (ΝΟ Χανίων), Περσέας Πορτοκάλης (Παναθηναϊκός), Οδυσσέας Καρατζάς, Άγγελος Λεωνιδάκης, Δημήτρης Παναγιώτης Ράπτης (ΠΑΟΚ).

Η Εθνική βρίσκεται στον όγδοο όμιλο με αντιπάλους τις Ρουμανία, Καζακστάν και Μάλτα. Τα «πιτσιρίκια» του Λεμπέση την Τρίτη (18/06, 18:45) αντιμετωπίζουν τη Ρουμανία για την πρεμιέρα του τουρνουά.