Σπόραρ: «Θετικός ο βαθμός, ομάδα με ποιότητα η ΑΕΚ»

Ο Άντραζ Σπόραρ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη στα χέρια του, ενώ μίλησε με όμορφα λόγια για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμείδα.

Θετικό ότι ο Παναθηναϊκός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ παρά την εικόνα του δήλωσε ο Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος άσος ισχυρίστηκε ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι καλή ομάδα με ποιότητα.

«Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ δύσκολος, η ΑΕΚ έπαιξε καλά και μας πίεσε. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Δεν ήμασταν στο σύνηθες επίπεδό μας, αλλά το 0-0 είναι θετικό αποτέλεσμα για μας από τη στιγμή που μας κρατά στην πρώτη θέση. Είχαμε πολλά να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε, οπότε ο βαθμός είναι κάτι καλό για μας. Έχουμε ακόμη την τύχη στα χέρια μας, αλλά έχουμε σε τρεις μέρες ακόμη έναν σημαντικό αγώνα», είπε αρχικά ο Σλοβένος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Γενικά αμυνόμαστε καλά. Μπορεί να μην καταφέρεις να σκοράρεις, αλλά έτσι δεν χάνεις. Η ΑΕΚ είχε αρκετές ευκαιρίες, εμείς μία, αλλά ο τερματοφύλακάς μας επενέβη σωτήρια. Είναι σημαντικό ότι είμαστε συμπαγείς και ο Μπρινιόλι ήταν φανταστικός όποτε χρειάστηκε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.