Άρης: Ο Παλίκουτσα συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις

Η παρουσία του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στο συνέδριο της ψηφιακής πλατφόρμας "Transfer Room" στο Λονδίνο ολοκληρώθηκε, όμως, οι μεταγραφικές αναζητήσεις του τεχνικού διευθυντή του Άρη συνεχίζονται ανά την Ευρώπη

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα ξεκίνησε την προεργασία για τη δημιουργία του ρόστερ του Άρη για τη νέα σεζόν, 2023-2024. Όπως είναι γνωστό, ο τεχνικός διευθυντής των “κίτρινων” βρέθηκε από την περασμένη Δευτέρα (20/3) έως και χθες (22/3) στο Λονδίνο, όπου συμμετείχε στο συνέδριο της ψηφιακής πλατφόρμας “Transfer Room”, που ασχολείται με μεταγραφές και δανεισμούς παικτών. Σήμερα (23/3), αναχώρησε από εκεί με προορισμό διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπου και θα συνεχίσει τις μεταγραφικές αναζητήσεις.

Το πλάνο είναι να κάνει τουλάχιστον δύο (ενδεχομένως και τρία) ταξίδια από τούδε και στο εξής, έως και την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο προορισμός του είναι ευρωπαϊκές χώρες, όπου έχει εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους, με την πλευρά των οποίων θέλει να ξεκινήσει άμεσα και διά ζώσης διαπραγματεύσεις.

Οι επαφές αυτές του Παλίκουτσα θα γίνουν στο πλαίσιο της προεργασίας και του μεταγραφικού προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν. Ήδη, στο Λονδίνο, στο γήπεδο της Τσέλσι συγκεκριμένα, όπου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της “Transfer Room”, έκανε τις πρώτες κινήσεις. Σημειώνουμε ότι στο συνέδριο αυτό συμμετείχαν εκπρόσωποι περισσοτέρων από 320 ομάδες παγκοσμίως, από 70 πρωταθλήματα από 40 χώρες από όλο τον κόσμο. Μεταξύ των ομάδων που πήραν μέρος ήταν οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.